Povezane novice

Bešič Loredan je jasen: soglasja za nagrado ne bo dal

Slovenske novice 28.02.2023
Na seji v ponedeljek so mestni svetniki potrdili izplačilo nagrade za redno delovno uspešno vodstvu Zdravstvenega doma Ljubljana. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan temu nasprotuje. Na seji je bila potrjena nagrada direktorici Zdravstvenega… »

Se bo moral zdravstveni minister znova opravičevati Jankoviću?

Nova 24TV 28.02.2023
Ljubljanski mestni svet (Foto: STA) Ljubljanski mestni svetniki Gibanja Svobode so včeraj podprli Jankovićeva pričakovanja – odobrili so izplačilo nagrade direktorici ZD Ljubljana Poplas Susičevi. Gre za odstopanje od stališča ministra Bešiča… »

Zdravstveni minister ne bo odobril dodatka

Dnevnik 28.02.2023
Čeprav je šest mestnih svetnikov Gibanja Svoboda na ponedeljkovi seji ljubljanskega mestnega sveta potrdilo predlog za izplačilo dodatka direktorici Zdravstvenega doma Ljubljana, je zdravstveni minister Daniel Bešič Loredan danes zatrdil, da si… »

Bešič Loredan ne bo dal soglasja za izplačilo dodatka direktorici ZD Ljubljana #video

SiolNET 28.02.2023
Ravnanje ljubljanskih svetnikov Gibanja Svoboda, ki so na ponedeljkovi seji glasovali za dodatek za delovno uspešnost direktorici ZD Ljubljana Antoniji Poplas Susič za leto 2021, bodo obravnavali organi stranke. Gibanje Svoboda namreč podpira… »

Bešič Loredan: Nagrada ob vsem tem, kar smo videli, za direktorico ZD-ja Ljubljana ni upravičena

RTV Slovenija 28.02.2023
Ravnanje svetnikov MOL-a Gibanja Svoboda, ki so glasovali za dodatek za delovno uspešnost direktorici ZD-ja Ljubljana Antoniji Poplas Susič za leto 2021, bodo obravnavali organi stranke. Župan Zoran Janković meni, da je mestna koalicija izkazala… »

Svetniki iz Gibanja Svoboda na zagovor zaradi glasovanja o nagradi

Delo 28.02.2023
Organi stranke bodo obravnavali odločitev o izplačilu nagrade vodstvu ZD Ljubljana. »Primer izplačila nagrade direktorici Zdravstvenega doma Ljubljana Antoniji Poplas Susič, ki te dni odmeva v javnosti, dokazuje, da reforme, ki jih pripravljamo, niso… »

V Gibanju Svoboda se ne strinjajo s svojimi "Ljubljančani", ki so dali glas za nagrado direktorici ZD Ljubljana

Necenzurirano 28.02.2023
Člani ljubljanskega mestnega sveta iz vrst Gibanja Svoboda so se strinjali z dodatkom za delovno uspešnost delu vodstva ZD Ljubljana. Kaj na to menijo v stranki Gibanje Svoboda? Direktorica ZD Ljubljana Antonija Poplas Susič bo prejela 993,81 evrov… »

Golob bo ukrepal glede svetnikov, ki so se izneverili

Zurnal24 28.02.2023
Organi stranke GS bodo obravnavali dogajanje v mestnem svetu MOL, namige o diktaturi Jankovića ostro zavračajo. V stranki Gibanje Svoboda bodo obravnavali ravnanje svetnikov stranke, ki so na včerajšnji seji MOL glasovali za odobritev povišice za… »

Ravnanje ljubljanskih svetnikov Gibanja Svoboda bodo obravnavali organi stranke

Dnevnik 28.02.2023
Ravnanje ljubljanskih svetnikov Gibanja Svoboda, ki so na ponedeljkovi seji glasovali za dodatek za delovno uspešnost direktorici ZD Ljubljana Antoniji Poplas Susič za leto 2021, bodo obravnavali organi stranke. Gibanje Svoboda namreč podpira… »

Janković se norčuje iz Ljubljančanov – do kdaj še?

Nova 24TV 28.02.2023
Foto: STA Zoran Janković je očitno prepričan, da mu nihče nič ne more in bo lahko zlahka zmagoval županske bitke, tudi če vse Ljubljančane odklopi od pitne vode in tudi če bodo vsi morali v Domžale po osebnega zdravnika. Kako drugače si naj… »

Minister po izglasovanju nagrade za direktorico: "Soglasja ne bom dal!"

Zurnal24 28.02.2023
"Tiste, ki so dvignili roko, bo treba vprašati, zakaj so to naredili," o poslancih Gibanje Svoboda pravi minister za zdravje. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan se je odzval na potrditev izplačila dodatka direktorici ZD Ljubljana Antoniji… »

Desna opcija v Ljubljani še desetletja ne bo imela možnosti za uspeh

Necenzurirano 28.02.2023
Župan Ljubljane Zoran Janković se je na tiskovni konferenci soočil z očitki, da za gradnjo C0 nima gradbenega dovoljenja za vsa zemljišča. Ponovno je stopil v bran direktorici ZD Ljubljana. V ponedeljek se je pred mestno hišo v Ljubljani zbralo… »

Jankovićev oster odziv na včerajšnji protest

Zurnal24 28.02.2023
Ljubljanski župan je dejal, da je bilo izplačilo nagrade direktorici ljubljanskega zdravstvenega doma korektno. Prav tako trdi, da včerajšnji protest ne bo nikakor vplival na izgradnjo kanala C0. Ljubljanski župan Zoran Janković je na današnji… »

'Janković diktira delovanje mestnih svetnikov Gibanja Svoboda'

24ur 28.02.2023
Če je bilo pričakovano, da bo župan Janković pri izplačilu nagrade vztrajal do konca, pa je presenetljivo glasovanje svetnikov Gibanja Svoboda, ki so očitno pozabili na svoje predvolilne obljube, kako bodo drugačni, kako bodo imeli posluh za… »

Direktorici ZD Ljubljana 1100 evrov dodatka

Dnevnik 28.02.2023
Opozicija v mestnem svetu se ni strinjala, da si vodstvo Zdravstvenega doma Ljubljana z direktorico Antonijo Poplas Susič zasluži dodatek za redno delovno uspešnost za leto 2021. Levica je celo zahtevala umik te točke z dnevnega reda, toda poskuse… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem