Povezane novice

Policisti sredi noči ustavili taksista, tega v njegovem avtomobilu niso pričakovali

Slovenske novice 28.02.2023
Voznika so privedli pred preiskovalnega sodnika. Novogoriški policisti so v nedeljo okoli 4. ure med nadzorom cestnega prometa na hitri cesti H4 Razdrto – Nova Gorica, v bližini Ajdovščine ustavili in kontrolirali 36-letnega voznika taksija… »

TIHOTAPSKI TAKSIST PADEL V ROKE PRIMORSKIM POLICISTOM: Mladi Rusi za boljšim življenjem v Italijo

Regional 28.02.2023
Policisti postaje prometne policije Nova Gorica so v nedeljo med nadzorom prometa na hitri cesti Razdrto-Nova Gorica ustavili srbskega taksista, ki je prevažal tri tuje državljane. Po opravljenem postopku so 22-, 23- in 29-letni državljani Rusije, ki… »

V taksiju na Goriškem trije mladi Rusi

Goriški portal 28.02.2023
V nedeljo, nekaj po 4. uri zjutraj, so novogoriški policisti na hitri cesti Razdrto – Nova Gorica v bližini Ajdovščine ustavili 36-letnega voznika taksija, državljana Srbije, ki je v avtomobilu prevažal tri ruske državljane, stare 22, 23 in 29… »

Srbski taksist prevažal tri ruske državljane, grozi mu zaporna kazen

24ur 28.02.2023
Policisti so na vipavski hitri cesti ustavili 36-letnega srbskega taksista, ki je prevažal tri ruske državljane, stare med 20 in 30 let. Ker niso izpolnjevali pogojev za vstop v Slovenijo oziroma v katero koli državo schengenskega območja, se je… »

V taksiju je prevažal tri ruske državljane

Primorske 28.02.2023
Novogoriški policisti so v nedeljo malo po 4. uri zjutraj na hitri cesti Razdrto - Nova Gorica v bližini Ajdovščine ustavili 36-letnega voznika taksija, državljana Srbije, in ugotovili, da v avtu prevaža tri ruske državljane, stare 22, 23 in 29… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem