Povezane novice

Glasbeni svet žaluje: umrl je legendarni slovenski skladatelj (VIDEO)

Slovenske novice 28.02.2023
V 91. letu je umrl slovenski skladatelj in aranžer zabavne glasbe. Njegove pesmi so prepevali Majda Sepe, Oto Pestner, Jožica Svete, Berta Ambrož, Meta Malus ... V 91. letu starosti je umrl slovenski glasbenik, skladatelj in aranžer zabavne glasbe… »

Umrl skladatelj zabavne glasbe Dušan Porenta, avtor skladbe Trideset let

RTV Slovenija 28.02.2023
V 91. letu starosti je umrl slovenski glasbenik, skladatelj in aranžer zabavne glasbe Dušan Porenta, ki je pisal glasbo za radio in televizijo ter sodeloval na mnogih festivalih. Porenta je v otroštvu oslepel, kar je zaznamovalo njegovo življenjsko… »

Umrl priznani slovenski glasbenik

Zurnal24 28.02.2023
V 91. letu je umrl slovenski glasbenik, skladatelj in aranžer zabavne glasbe Dušan Porenta. Novico o smrti so sporočili iz družinskega kroga. Njegovo življenjsko pot je najbolj zaznamovala izguba vida v zgodnjih najstniških letih, pisal pa je glasbo… »

Umrl slovenski skladatelj in aranžer zabavne glasbe Dušan Porenta

Delo 28.02.2023
Njegova skladba Trideset let, za katero je prispeval glasbo in besedilo, se je vpisala med klasike. V 91. letu je umrl slovenski glasbenik, skladatelj in aranžer zabavne glasbe Dušan Porenta. Novico o smrti so sporočili iz družinskega kroga. Njegovo… »

Umrl je glasbenik, ki je napisal legendarno slovensko pesem

SiolNET 28.02.2023
V 91. letu starosti je umrl slovenski glasbenik, skladatelj in aranžer zabavne glasbe Dušan Porenta, ki je napisal legendarno pesem Ota Pestnerja z naslovom Trideset let. Kot poroča portal 24ur.com, je novico o njegovi smrti sporočila njegova vnukinja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem