Povezane novice

Napovedali protest, protestnikov pa od nikoder

Primorske 28.02.2023
Za 16. uro, ko je občinski svet v Piranu začel sejo, na kateri je novi župan Andrej Korenika napovedal tudi odločanje o podražitvi cen v vrtcih, so nekateri starši vrtčevskih otrok napovedali protest v lucijskem Parku sonce, češ da bo šlo za kar… »

Velenjski starši bodo za vrtec plačali 30 odstotkov več

Delo 28.02.2023
Od četrtka bodo vrtčevski programi v Velenju dražji za 16,45 odstotka. Za Velenjčane tudi ne bo več dodatnega popusta, tako bo vrtec dražji za 30,74 odstotka. Velenjski svetniki so na današnji seji potrdili cene programov Vrtca Velenje. Cene bodo… »

Piranski starši proti podražitvi vrtca

Dnevnik 28.02.2023
Piranski občinski svetniki bodo na današnji seji glasovali o zvišanju cen javnih vrtcev, kar je nekatere starše predšolskih otrok spodbudilo k sočasnemu protestu, ki ga zaradi podražitve pripravljajo ob 16. uri v lucijskem parku Sonce. Kot so… »

NA PROTEST PROTI PODRAŽITVI PIRANSKIH VRTCEV NI PRIŠEL NITI ORGANIZATOR: Kaj se je zgodilo? (FOTO)

Regional 28.02.2023
Poročali smo o razburjenju staršev piranskih vrtčevskih otrok, ki so za danes ob 16.00 uri napovedali protest v Parku Sonce v Luciji. Razburjenje je povzročila informacija, da naj bi piranska občina podražila vrtce za kar 60 odstotkov. Na napovedan… »

ODZIV KORENIKE NA PROTEST STARŠEV: "Cene vrtcev v občini Piran se ne bodo povišale za 60 odstotkov"

Regional 28.02.2023
Včeraj smo poročali o razburjenju, ki ga je med starši piranskih vrtčevskih otrok povzročila informacija, da naj bi občina cene vrtcev povišala za kar 60 odstotkov. To jih je tako razjezilo, da so za danes, ko se bo na redni seji sestal tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem