Povezane novice

Mura odslovila Čontalo, novi trener Bravov Grabić!

SiolNET 28.02.2023
Veliki trenerski prestop v prvi slovenski nogometni ligi. Damir Čontala ni več trener NŠ Mura. Zamenjal ga je Dejan Grabić, dolgoletni trener ljubljanskega Brava. Sportal Vipotnik se ne ustavlja, Maribor prvi zasledovalec Olimpije Damir Čontala Foto… »

Grabić namesto Čontale na klopi Mure

24ur 28.02.2023
Nogometaši Mure imajo novega trenerja. Dosedanjega Damirja Čontalo je zamenjal Dejan Grabić, ki se k Muri seli iz ljubljanskega Brava. Mura je po 24 krogih na šestem mestu slovenske prve lige, Bravo pa mesto za njo. Damir Čontala ni več trener Mure… »

Dejan Grabić sprejel ponudbo Prekmurcev: Vem, kam prihajam

Delo 28.02.2023
Slovenski nogometni prvoligaš Mura je dobil novega trenerja, je Damirja Čontalo zamenjal dosedanji strateg ljubljanskega Brava Dejan Grabić. Slovenski nogometni prvoligaš Mura je dobil novega trenerja. Kot so sporočili iz kluba, je Damirja Čontalo… »

Dejan Grabić Ljubljano zamenjal za Mursko Soboto

RTV Slovenija 28.02.2023
Dejan Grabić, ki je do zdaj vodil ljubljanskega nogometnega prvoligaša Bravo, se seli na klop Mure. V Prekmurju bo zamenjal Damirja Čontalo. Za Čontalo je bil usoden slab začetek spomladanskega dela, v katerem Mura na štirih tekmah ni dosegla zmage… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem