Povezane novice

Chicago odpustil Gorana Dragića

Slovenske novice 28.02.2023
Slovenski košarkarski zvezdnik nič več v Chicagu. Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić ni več član ekipe Chicago Bulls, ki igra v severnoameriški ligi NBA. Prav na uradni spletni strani lige so tudi potrdili razhod bikov s slovenskim… »

Goran Dragić ostal brez kluba

SiolNET 28.02.2023
Govorilo se je že pred desetimi dnevi, nato je potihnilo. A zdaj so se Chicago Bulls vseeno odločili, da se za sodelovanje zahvalijo Goranu Dragiću. Sportal Razpoloženi Dončić ostal brez rojstnodnevnega darila komentarji: 1 "Hvala in srečno Goran,"… »

Goran Dragić ne bo več igral za Chicago

RTV Slovenija 28.02.2023
Goran Dragić ni več član Chicago Bullsov. Ekipa in košarkar, ki sta uradno podpisala pogodbo 2. avgusta lani, sta se že poslovila na Twitterju. "Hvala in vso srečo," je Chicago zapisal na Twitterju, kjer je objavil novico o razhodu. Ljubljančan je… »

Goran Dragić v ligi NBA čez noč ostal brez kluba

Zurnal24 28.02.2023
Slovenski košarkarski as Goran Dragić ni več član ekipe iz Chicaga. Bulls so se mu namreč zahvalili za sodelovanje, zdaj je prosti igralec. Pri ekipi Chicago Bulls so na svojih družbenih omrežjih uradno potrdili, kar se je ugibalo že dalj časa… »

Goran Dragić in slavni ameriški klub sta se razšla

Delo 28.02.2023
Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić ni več član ekipe Chicago Bulls. Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić ni več član ekipe Chicago Bulls, ki igra v severnoameriški ligi NBA. Prav na uradni spletni strani lige so tudi… »

Goran Dragić nič več v Chicagu

Dnevnik 28.02.2023
Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić ni več član ekipe Chicago Bulls, ki igra v severnoameriški ligi NBA. Prav na uradni spletni strani lige so tudi potrdili razhod bikov s slovenskim zvezdnikom. Dragić je za Chicago, s katerim je uradno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem