Povezane novice

Premier Micotakis: Nesrečo je povzročila človeška napaka

Delo 01.03.2023
Po zadnjih podatkih je umrlo 38 ljudi, najmanj 85 je poškodovanih. Iz sveta prihajajo izrazi sožalja ob nesreči. V trčenju potniškega in tovornega vlaka blizu mesta Larisa v osrednji Grčiji je pozno v torek umrlo najmanj 38 ljudi, najmanj 85 jih je… »

V trčenju vlakov umrlo več kot 30 ljudi (FOTO+VIDEO)

Slovenske novice 01.03.2023
Zgodilo se je malo pred polnočjo. V trčenju potniškega in tovornega vlaka blizu mesta Larisa na severu Grčije je pozno v torek umrlo najmanj 32 ljudi, več kot 80 jih je po podatkih pristojnih oblasti utrpelo poškodbe. Zakaj sta vlaka trčila, še ni… »

NAJHUJŠA ŽELEZNIŠKA NESREČA V ZGODOVINI GRČIJE: 36 mrtvih, "v življenju še nisem videl česa takega" (VIDEO)

Regional 01.03.2023
V trčenju potniškega in tovornega vlaka blizu mesta Larisa na severu Grčije je pozno v torek umrlo najmanj 36 ljudi, 66 jih je po zadnjih podatkih oblasti utrpelo poškodbe. Vzrok trčenja še ni znan, po poročanju grških medijev pa gre za najhujšo… »

#foto #video Vlaka v Grčiji trčila s polno hitrostjo; prve ocene kažejo na človeško napako

Dnevnik 01.03.2023
Kaos, panika in čista groza so sledili torkovemu trčenju potniškega in tovornega vlaka na severu Grčije. Preživeli so poročali o »ognjeni nočni mori«, ki so ji ubežali z razbijanjem oken in skakanjem v globino, reševalci o tragediji, kakršne… »

FOTO: »Srečni bomo, če bomo imeli truplo, ki ga bomo lahko pokopali«

Necenzurirano 01.03.2023
V Grčiji in širše še vedno odmeva tragedija, ki se je v noči na sredo zgodila v bližini mesta Larisa in v kateri je umrlo najmanj 40 ljudi. Preiskava je še vedno v teku, a bi lahko hudi železniški nesreči botrovala tako človeška kot tehnična… »

Grški premier: Za tragično nesrečo je najverjetneje kriva človeška napaka

24ur 01.03.2023
Po hudi železniški nesreči v Grčiji, ki je terjala najmanj 43 smrtnih žrtev, je premier Kiriakos Micotakis v televizijskem nagovoru dejal, da je za tragično nesrečo najverjetneje kriva človeška napaka. Politično odgovornost je prevzel tudi… »

Grčija: V trčenju vlakov umrlo najmanj 38 ljudi. Micotakis krivdo pripisal človeški napaki.

RTV Slovenija 01.03.2023
V trčenju potniškega in tovornega vlaka blizu mesta Larisa na severu Grčije je v torek ponoči umrlo najmanj 38 ljudi. Grški premier Kiriakos Micotakis je odgovornost pripisal človeški napaki, policija je aretirala postajnega načelnika. Vlaka sta… »

Po grozljivi nesreči odstopil minister, Pirc Musarjeva izrekla sožalje #video #foto

SiolNET 01.03.2023
V trčenju potniškega in tovornega vlaka blizu mesta Larisa v Grčiji je v torek umrlo najmanj 36 ljudi, 85 pa jih je utrpelo poškodbe. Vzrok najhujše železniške nesreče v državi še ni znan, a preiskovalci domnevajo, da je šlo za človeško… »

Je kretničnar pozabil pritisniti na gumb in je povzročil veliko tragedijo?

Necenzurirano 01.03.2023
Najhujša železniška nesreča v Grčiji je najverjetneje posledica človeške napake. Nekaj pred polnočjo je bil potniški vlak s približno 350 potniki na poti iz Aten proti Solunu, tovorni pa v nasprotni smeri. Rutinsko bi morala peljati drug mimo… »

Poglejte, katere so bile najbolj smrtonosne železniške nesreče v Evropi

Slovenske novice 01.03.2023
Najhujša se je zgodila v Nemčiji, kjer so zabeležili 101 smrtnih žrtev. V eni najbolj smrtonosnih železniških nesreč v Evropi v zadnjih letih sta v bližini mesta Larisa na severu Grčije v torek trčila dva vlaka, pri čemer je umrlo najmanj 36… »

Minute groze, ko niso vedeli, ali je z njimi konec

Zurnal24 01.03.2023
V trčenju dveh vlakov v severni Grčiji je življenje izgubilo vsaj 36 ljudi, 85 jih je poškodovanih. Reševanje medtem še poteka. Do trčenja je prišlo v ponoči v občini Tempi, ki je oddaljena 24 kilometrov od mesta Larissa. Trčenje je bilo tako… »

Študentski vlak groze; kot v Divači poleti 1984

Necenzurirano 01.03.2023
V trčenju potniškega in tovornega vlaka blizu mesta Larisa na severu Grčije je v noči na sredo umrlo najmanj 36 ljudi. Gre za najhujšo železniško nesrečo v državi doslej. Podobna tragedija se je pri nas odvijala poleti 1984 v Divači. Vlaka sta… »

[Video] Število umrlih po trčenju vlakov v Grčiji naraslo na 36, aretirali so železniškega uradnika

Nova 24TV 01.03.2023
Nesreča vlakov v Grčiji (foto: epa) Po čelnem trčenju dveh vlakov v osrednji Grčiji reševalci še vedno obupno iščejo preživele. Pozno v torek sta namreč trčila potniški in tovorni vlak blizu mesta Larisa na severu Grčije, po prvih podatkih… »

V Grčiji zaradi železniške nesreče razglasili tridnevno žalovanje

Primorske 01.03.2023
Grška vlada je zaradi hude železniške nesreče na severu države, v kateri je po zadnjih podatkih umrlo 36 ljudi, 66 pa jih je bilo poškodovanih, danes odredila tridnevno žalovanje. Kraj trčenja potniškega in tovornega vlaka blizu mesta Larisa je… »

V trčenju vlakov na severu Grčije več kot 30 mrtvih

Primorske 01.03.2023
V trčenju potniškega in tovornega vlaka blizu mesta Larisa na severu Grčije je pozno v torek umrlo najmanj 32 ljudi, več kot 80 jih je po podatkih oblasti utrpelo poškodbe. Vzrok trčenja še ni znan, po poročanju grških medijev pa gre za najhujšo… »

Silovito trčenje vlakov, več deset mrtvih

Zurnal24 01.03.2023
Potniški vlak, na katerem je bilo okoli 350 potnikov, je trčil s tovornim vlakom. V bližini mesta Larissa v Grčiji sta ponoči trčila potniški vlak s približno 350 potniki in tovorni vlak. Potniški vlak je potoval iz Aten proti Solunu, medtem ko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem