Povezane novice

Nove informacije o Petru Prevcu: ostal bo na opazovanju, a je imel srečo

SiolNET 01.03.2023
Slovenski skakalni šampion Peter Prevc je pri drugem skoku na treningu pred četrtkovimi kvalifikacijami za posamično tekmo na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici grdo padel in se ob tem poškodoval. S helikopterjem so ga odpeljali v Univerzitetni… »

Občanom Kranjske Gore brezplačne vstopnice za Planico

SiolNET 01.03.2023
Iz občine Kranjska Gora so sporočili, da bodo od 1. marca za vse občane zagotovili vstopnice za ogled vseh tekem nordijskega svetovnega prvenstva. Vstopnice je mogoče prevzeti z osebnim dokumentom, ki izkazuje stalno bivališče v Občini Kranjska… »

Presenečenje mlade Kanadčanke v Planici, razočaranje v slovenskem taboru

SiolNET 01.03.2023
Kanadčanka Alexandria Loutitt je na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici na posamični tekmi na veliki skakalnici osvojila naslov svetovne prvakinje (264,4 točke). Devetnajstletnica, ki je pred mesecem dni postala mladinska svetovna prvakinja, je na… »

Ostre besede trenerja Slovenk: Ne vem, ali za takšne ljudi obstaja kazen

SiolNET 01.03.2023
Zadnja posamična tekma na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici se za slovenski ženski skakalni tabor ni razpletla po željah. Vodstvo tekmovanja je v prvi seriji porezalo krila najboljšima slovenskima skakalkama Emi Klinec in Nika Križnar, zaradi… »

"Po olimpijskih igrah se je zgodilo še več norih stvari, kepa uspehov se vali"

SiolNET 01.03.2023
"Nikoli si nisem mislila, da bom videla Kanado na olimpijskem zmagovalnem odru. To je bilo nekaj najbolj norega. Od takrat so se dogajale še bolj nore stvari. Imamo mladinsko svetovno prvakinjo, stopničke v svetovnem pokalu ... Kepa uspehov se vali," je… »

Gledalcem zastal dih: v Planici grd padec Petra Prevca (FOTO + VIDEO)

Slovenske novice 01.03.2023
Padel je pri razdalji 70 metrov in se nato kotalil proti doskočišču. Danes je v Planici potekal trening skakalcev na veliki napravi. V drugi seriji je nesrečno padel Peter Prevc, zaradi česar so ga z akijem odpeljali do reševalcev v ciljnem izteku… »

V PLANICI GLEDALCEM ZASTAL DIH: Grd padec Petra Prevca na veliki skakalnici (FOTO, VIDEO)

Regional 01.03.2023
Slovenski smučarski skakalci so na uradnem treningu pred četrtkovimi kvalifikacijami skakali zelo dobro. Najbolje sta se s prehodom s srednje na veliko skakalnico na svetovnem prvenstvu znašla Timi Zajc in Anže Lanišek. Tretjo serijo je dobil Domen… »

Peter Prevc grdo padel na treningu

Primorske 01.03.2023
Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je v drugi seriji treninga na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v Planici grdo padel. Zdravniško osebje mu je takoj priskočilo na pomoč in ga odpeljalo v mobilno bolnišnico. Tridesetletnik je bil po… »

Lanišek postal kar malo bled: Videti je bilo grozno

Delo 01.03.2023
Grd padec Petra Prevca zasenčil uradni trening na Bloudkovi velikanki. Noč bo prespal v ljubljanskem Kliničnem centru. V kvalifikacijah tudi brez Lovra Kosa. V nadaljevanju preberite: Kaj je bil razlog za grozljiv padec slovenskega asa Petra Prevca na… »

Rokenrolska čustva Nike Križnar, zaključek SP-ja za dušo Eme Klinec

RTV Slovenija 01.03.2023
Ema Klinec je uživala v zadnjem skoku na svetovnem prvenstvu v Planici, s katerim je zasedla sedmo mesto, toda v prvi seriji so se naredile prevelike razlike, da bi se lahko vmešala v boj za kolajne. "Druga serija je bila bistveno bolj regularna z… »

Grd padec Petra Prevca na treningu, ki pa je na srečo povzročil le lažji pretres možganov

24ur 01.03.2023
Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je v drugi seriji uradnega treninga na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici grdo padel. Zdravniško osebje mu je takoj priskočilo na pomoč in ga s snežnimi sanmi odpeljalo v… »

Hrgota razkril, koga je prečrtal za petkovo tekmo: "Seveda mu ni lahko"

Zurnal24 01.03.2023
Glavni slovenski trener Robert Hrgota je izbral četverico skakalcev, ki bo zastopala slovenske barve na petkovi tekmi svetovnega prvenstva. Iz ekipe je izpadel Lovro Kos. "Poleg Timija Zajca in Anžeta Laniška bosta v ekipi še Domen Prevc in Žiga… »

Peter Prevc grdo padel v Planici, odpeljali so ga v bolnišnico

Delo 01.03.2023
Peter Prevc je ob hudem padcu na treningu v Planici utrpel le udarce, zaradi katerih čuti bolečine, ter lažji pretres možganov, so sporočili zdravniki. Slovenski smučarski skakalci imajo uradni trening za jutrišnje kvalifikacije na svetovnem… »

Hrgota razkril vzrok za grozljiv Petrov padec, tako je padec brata doživel Domen

Zurnal24 01.03.2023
Domen Prevc je zmagovalec zadnjega sredinega treninga na veliki skakalnici pred četrtkovimi kvalifikacijami za tekmo svetovnega prvenstva. Uspel se je zbrati kljub grozljivemu padcu brata Petra. "Ja, z zmago na treningu sem zadovoljen, ampak zaenkrat še… »

Grd padec Petra Prevca; Zajcu drugi trening, Domnu Prevcu pa tretji

RTV Slovenija 01.03.2023
Trening skakalcev na Bloudkovi velikanki je zasenčil grd padec Petra Prevca, ki se po prvih informacijah ni težje poškodoval. V prvih dveh serijah sta blestela Anže Lanišek in Timi Zajc, ki v tretji nista skočila, a je bil v njej najboljši Domen… »

Grozljivka v Planici, Prevca odpeljali na nosilih

Zurnal24 01.03.2023
Na treningu smučarskih skakalcev v Planici se je poškodoval naš najizkušenejši reprezentant Peter Prevc. Peter Prevc je grdo padel v drugi seriji uradnega treninga smučarskih skakalcev pred četrtkovimi kvalifikacijami na veliki napravi na SP v… »

Nika Križnar je vesela, da bo lahko prepevala z Uršo Bogataj

Dnevnik 01.03.2023
Smučarske skakalke bodo z današnjo tekmo posameznic na veliki skakalnici sklenile svoje nastope v Planici. Slovenske smučarske skakalke z zvrhano mero optimizma pričakujejo današnjo tekmo na veliki skakalnici. Nika Križnar je bila dopoldne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem