Povezane novice

Eden od najbolj bizarnih prizorov od začetka vojne: "Vse je v redu"

SiolNET 01.03.2023
Po družbenih omrežjih je zakrožil videoposnetek s fronte v Ukrajini, ki ga je ameriški medij The Daily Beast sarkastično označil za "najbolj žalostnega v zgodovini". Videoposnetek, ki ga je posnel ruski vojak na bojišču v bližini Vuhledarja… »

Rusija namerava dogovor za izvoz žita podaljšati le ob upoštevanju njenih interesov

RTV Slovenija 01.03.2023
Rusija je sporočila, da namerava dogovor za izvoz ukrajinskega žita iz pristanišč ob Črnem morju podaljšati le, če bodo upoštevani tudi interesi glede ruskega kmetijskega izvoza. Dogovor za izvoz ukrajinskega žita se izteče 18. marca. Rusija in… »

'Srdita bitka za Bahmut je ena najtežjih doslej'

24ur 01.03.2023
Po besedah ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega je bitka za Bahmut ena najtežjih, s katerimi se je ukrajinski narod moral soočiti. "Rusija se na splošno ne ozira na ljudi, intenzivnost spopadov se nadaljuje," je dejal v nočnem nagovoru… »

Zelenski / »Rusija sploh ne šteje ljudi, saj jih pošilja v nenehne napade na naše položaje«

Mladina 01.03.2023
Ukrajinski predsednik Zelenski se je zavzel, da bi vsi vpleteni v rusko invazijo v Ukrajini odgovarjali pred mednarodnim sodiščem. Pritisk na ukrajinske sile se povečuje, saj so boji za mesto Bahmut na vzhodni fronti vse bolj okrutni, Rusija pa vsak… »

Zelenski opozarja, da so boji za Bahmut vse bolj okrutni

Delo 01.03.2023
Zelenski se je zavzel, da bi vsi vpleteni v rusko invazijo v Ukrajini odgovarjali pred mednarodnim sodiščem. Pritisk na ukrajinske sile se povečuje, saj so boji za mesto Bahmut na vzhodni fronti vse bolj okrutni, Rusija pa vsak dan izgubi na stotine… »

Rusija pri Bahmutu pritiska na plin

Dnevnik 01.03.2023
Ruska stran očitno napreduje v okolici Bahmuta na vzhodni fronti, medtem ko se sprašuje, od kod napadi v Mariupolju, in opaža nove drone na svojem nebu. Uradni Kijev se ne strinja povsem z ameriškimi ocenami kitajskega mirovnega načrta in kitajskih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem