Povezane novice

Strahovito je počilo: Avto trčila v tovornjak, voznici niso mogli pomagati

Zurnal24 01.03.2023
Huda prometna nesreča se je zgodila na glavni cesti od Kočevja proti Ljubljani. Prometna nesreča se je zgodila okoli 9. 30 v naselju Gornje Ložine. V nesreči sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. "Po prvih znanih podatkih je voznica osebnega… »

Cesta Ljubljana–Kočevje zaprta, Policija: Voznica je umrla

Slovenske novice 01.03.2023
Trčili sta osebno in tovorno vozilo. Glavna cesta od Ljubljane do Kočevja je pri Gornjih Ložinah popolnoma zaprta, poroča prometnoinformacijski center. Policijska uprava Ljubljana je glede te nesreče sporočila: »Danes po 9.30 smo bili obveščeni o… »

Voznik kombija trčil v vozilo, ki je stalo pri rdeči luči

Slovenske novice 01.03.2023
Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti. V ponedeljek, nekaj po 21. uri se je na Vodnikovi cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika kombija in osebnega vozila. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne… »

FOTO: V silovitem čelnem trčenju življenje izgubila voznica

Necenzurirano 01.03.2023
V čelnem trčenju na glavni cesti med Ribnico in Kočevjem je danes umrla voznica osebnega avtomobila. O hudi prometni nesreči, ki se je danes malo po 9.30 uri zgodila v naselju Gornje Ložine na glavni cesti med Ribnico in Kočevjem, smo že poročali… »

Voznica pri prehitevanju trčila v nasproti vozeče tovorno vozilo in umrla

24ur 01.03.2023
V dopoldanskih urah se je v naselju Gornje Ložine zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je umrla voznica osebnega vozila. Nesreča se je zgodila, ko je voznica med prehitevanjem trčila v nasproti vozeče tovorno vozilo. S Policijske uprave… »

Počilo med Ribnico in Kočevjem: voznica je umrla

Necenzurirano 01.03.2023
Nekaj po 9.30 je prišlo do hude prometne nesreče v naselju Gornje Ložine. Na glavni cesti med Ribnico in Kočevjem se je voznica osebnega avtomobila odločila za prehitevanje. Prav v tistem trenutku je nasproti pravilno pripeljalo tovorno vozilo… »

CESTE ZNOVA TERJALE DAVEK: V trčenju s tovornim vozilom umrla voznica

Regional 01.03.2023
Na glavni cesti od Kočevja proti Ljubljani se je v naselju Gornje Ložine dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla voznica osebnega vozila. Po prvih znanih podatkih je voznica pri prehitevanju trčila v nasproti vozeče tovorno vozilo, so… »

Nova tragedija na slovenskih cestah

SiolNET 01.03.2023
Nekaj po 9.30 je bila policija obveščena o hujši prometni nesreči na glavni cesti Kočevje−Ljubljana v naselju Gornje Ložine, v kateri sta bili udeleženi osebno in tovorno vozilo. Po prvih znanih podatkih je voznica osebnega vozila pri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem