Povezane novice

Umrl legendarni francoski nogometaš Just Fontaine

RTV Slovenija 01.03.2023
Pri 89 letih je umrl Just Fontaine, eden najboljših francoskih nogometašev in še vedno rekorder po številu zadetkov na enem svetovnem prvenstvu. Just Fontaine je zablestel na svetovnem prvenstvu leta 1958 na Švedskem, ko je na šestih tekmah dosegel… »

Umrl strelski rekorder nogometnih svetovnih prvenstev

Slovenske novice 01.03.2023
Na šestih tekmah je dosegel kar 13 zadetkov, kar je še vedno strelski rekord enega mundiala. Nekdanji francoski nogometni reprezentant Just Fontaine je umrl v 90. letu starosti, je sporočila njegova družina. Fontaine je bil najboljši strelec… »

Umrl je nogometni velikan, rekorder na svetovnih prvenstvih

Zurnal24 01.03.2023
Rekord pokojnega francoskega napadalca po številu doseženih golov na enem svetovnem prvenstvu velja že od leta 1958. Nekdanji francoski nogometni reprezentant Just Fontaine je umrl v 90. letu starosti, je sporočila njegova družina. Fontaine je bil… »

Umrl strelski rekorder nogometnih SP Fontaine

Dnevnik 01.03.2023
Nekdanji francoski nogometni reprezentant Just Fontaine je umrl v 90. letu starosti, je sporočila njegova družina. Fontaine je bil najboljši strelec svetovnega prvenstva 1958, takrat je na šestih tekmah dosegel kar 13 zadetkov, kar je še vedno… »

Slovo lastnika neverjetnega rekorda svetovnih nogometnih prvenstev

Delo 01.03.2023
Francija žaluje za enim od najboljših nogometnih napadalcev vseh časov. Na ponedeljkovi podelitvi Mednarodne nogometne zveze (Fifa) v Parizu so se poklonili številnim vidnim posameznikom nogometne družine, ki so v zadnjih mesecih končali svojo… »

Nogometni svet žaluje, odšel je eden največjih

SiolNET 01.03.2023
Nogometni svet žaluje. V 90. letu je umrl Just Fontaine, eden največjih francoskih nogometnih junakov, ki se je vpisal v zgodovino svetovnih prvenstev z nepozabnimi nastopi na SP 1958 na Švedskem. Na tekmovanju, na katerem je legendarni Pele Brazilijo… »

Novice dneva »

V nesreči umrl 27-letni motorist

RTV Slovenija pred tremi uramiše 5 povezanih

Evenepoel ubranil naslov prvaka; Roglič 12.

RTV Slovenija pred 7 uramiše 3 povezane

»Jaz sem nad teboj, torej te lahko pohodim«

Mladina pred 6 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem