Povezane novice

Sunki burje nad sto kilometrov na uro, zaprt del primorke

SiolNET 01.03.2023
Primorska avtocesta je zaradi burje zaprta med Kastelcem in Kozino, poroča prometnoinformacijski center. Obvoz je mogoč skozi Italijo po cesti Škofije-Sežana, za osebna vozila pa tudi po lokalni cesti Petrinje-Ocizla-Klanec pri Kozini-Kozina. Danes na… »

Močan veter po Sloveniji odkrival strehe in ruval drevesa, številne težave tudi na cesti

Slovenske novice 01.03.2023
Sunki burje tudi do 130 kilometrov na uro. Ponekod po državi znova veliko težav povzroča močan veter. Že ponoči je Dars zaradi močne burje v predoru Kastelec zaprl odsek avtoceste med priključkom Kastelec in priključkom Kozina v smeri Ljubljane… »

Burja odnašala strehe in podirala drevesa

RTV Slovenija 01.03.2023
Burja, ki je v sunkih dosegala hitrosti do 120 kilometrov na uro, je odnašala del streh, prevračala predmete, podrla več dreves, zaradi česar je bila v Podsabotinu motena oskrba z elektriko. Posledice burje so odstranjevali gasilci in delavci cestnih… »

ZARADI BURJE PRISTAL V IZOLSKI BOLNIŠNICI: Sunki so bili tako močni, da so odtrgali vrata tovornjaka, odpihnilo tudi reklamni…

Regional 01.03.2023
Zaradi burje, ki je v sunkih dosegala hitrosti do 120 kilometrov na uro, so na Upravi RS za zaščito in reševanje zabeležili 22 dogodkov, večino na območju regijskega centra za obveščanje v Novi Gorici. Veter je odnesel del strehe, prevračal… »

Burja prevrnila tovornjak, poškodovan voznik, ki mu je sunek odtrgal vrata

24ur 01.03.2023
Zaradi močne burje, ki je v sunkih dosegala hitrost tudi nad 130 kilometrov na uro, so na Upravi RS za zaščito in reševanje zabeležili 22 dogodkov, večino na območju regijskega centra za obveščanje v Novi Gorici. Veter je odnesel del strehe… »

Veter povzročal preglavice na jugozahodu Slovenije

Dnevnik 01.03.2023
Zaradi burje, ki je v sunkih dosegala hitrosti do 120 kilometrov na uro, so na Upravi RS za zaščito in reševanje zabeležili 22 dogodkov, večino na območju regijskega centra za obveščanje v Novi Gorici. Veter je odnesel del strehe, prevračal… »

FOTO: Na Vipavskem prevnilo dve vozili. Reševali tudi osebo, ujeto na strehi

Necenzurirano 01.03.2023
Agencija RS za okolje je za danes izdala opozorilo in sicer, da bo na Primorskem pihala zmerna do močna burja, ki bo na izpostavljenih mestih v sunkih dosegala hitrost nad 100 km/h, klar je velika ovira tudi za promet. Promet.si je danes okoli osme ure… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem