Povezane novice

Padec Petra Prevca jih je šokiral: "Stran sem se obrnil"

SiolNET 01.03.2023
Nesrečnik sredinega treninga na Bloudkovi velikanki v Planici je bil slovenski skakalni šampion Peter Prevc, ki je grdo padel. Njegova nesreča je pretresla njegove moštvene kolege in glavnega trenerja Roberta Hrgota, prav vsi pa upajo, da ni utrpel… »

Konec kariere slovenske šampionke? "Ena od možnosti je."

SiolNET 01.03.2023
Zlata olimpijska zmagovalka Urša Bogataj nima dokončnega odgovora, ali bo v karieri še nastopala na skakalnicah. "Ena od možnosti je konec kariere. Potrebujem nekaj časa. Se pa zavedam, da se bom morala odločiti," je v pogovoru za nacionalno… »

Ema, Nika, Timi in Anže prejeli medalje in se spomnili na nesrečnega Prevca

SiolNET 01.03.2023
Slovenska zasedba v postavi Ema Klinec, Nika Križnar, Timi Zajc in Anže Lanišek je na mešani ekipni tekmi v smučarskih skokih na srednji skakalnici v nedeljo osvojila prvo kolajno na domačem svetovnem prvenstvu v Planici, v sredo zvečer pa so… »

Slovenke razočarane, še ena spregovorila o koncu kariere

Zurnal24 01.03.2023
Svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju se ni končalo po željah naših skakalk. Za nami so nastopi ženskih skakalk na domačem svetovnem prvenstvu v Planici. Ema Klinec in Nika Križnar sta osvojili bron na tekmi mešanih ekip, medtem ko so na… »

Senzacija v Planici: nova svetovna prvakinja Alexandria Loutitt iz Kanade, najboljša Slovenka Ema Klinec sedma

Slovenske novice 01.03.2023
Na tekmi so nastopile štiri Slovenke. V Planici je bila še zadnja ženska skakalna tekma na svetovnem prvenstvu v nordijskih disciplinah. Na veliki napravi so nastopile štiri Slovenke. Znane podrobnosti padca Petra Prevca: odpeljali so ga v UKC… »

Senzacija, kanadsko slavje pod Poncami, Slovenke razočarane

Delo 01.03.2023
Svetovna prvakinja na veliki skakalnici je postala Alexandria Loutitt, ki je premagala Maren Lundby in Katharino Althaus. Ema Klinec sedma, Nika Križnar 10. Veliko presenečenje na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici. Zlato kolajno je… »

Skakalka, ki prebiva v Sloveniji, do naslova svetovne prvakinje

Zurnal24 01.03.2023
Dve Slovenki v prvi deseterici, zmaga za Kanadčanko. Devetnajstleta Kanadčanka Alexandria Loutitt je letošnjemu naslovu mladinske svetovne prvakinje dodala še člansko zlato kolajno. Srebro je osvojila Norvežanka Maren Lundby, bron pa Nemka Katharina… »

Znane podrobnosti padca Petra Prevca: odpeljali so ga v UKC Ljubljana (FOTO, VIDEO)

Slovenske novice 01.03.2023
Utrpel je lažji pretres možganov. Znano, kaj je šlo narobe. Pisali smo, da je slovenski smučarski skakalec Peter Prevc v drugi seriji treninga na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v Planici grdo padel. Zdravniško osebje mu je takoj priskočilo… »

Peter Prevc na treningu grdo padel, Urša Bogataj začasno končuje kariero

Dnevnik 01.03.2023
Slovenski smučasrki skakalec Peter Prevc je v drugi seriji uradnega treninga na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici grdo padel. Zdravniško osebje mu je takoj priskočilo na pomoč in ga s snežnimi sanmi odpeljalo v… »

Peter Prevc dobil le udarce in lažji pretres možganov

RTV Slovenija 01.03.2023
"Samo upamo, da bo z njim vse v redu in se bo vrnil še močnejši," je po grdem padcu Petra Prevca na treningu v Planici dejal glavni slovenski trener Robert Hrgota. Kot je sporočil SZS, je bil najuspešnejši slovenski skakalec vseh časov po… »

Slabe novice iz Planice: Urša Bogataj glede nadaljevanja kariere sporočila to

Slovenske novice 01.03.2023
Za nacionalno televizijo je potrdila, da ima strgano križno vez. Smučarska skakalka Urša Bogataj je v Planici sporočila, da začasno prekinja športno kariero, je danes poročal spletni medijski portal RTV Slovenije. Slovenska šampionka je nesporni… »

Takšne so informacije o Prevcu, s helikopterjem so ga odpeljali v Ljubljano

Zurnal24 01.03.2023
Laniška je padec Petra Prevca precej pretresel. Ta ima lažji pretres možganov. Dogajanje v Planici je danes zaznamoval tudi grd padec Petra Prevca v drugi seriji za trening. Zdravniško osebje je najstarejšemu od bratov Prevc takoj priskočilo na… »

POSNETEK PADCA PETRA PREVCA: "Videti je bilo grozno" (VIDEO)

Regional 01.03.2023
Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je v drugi seriji treninga na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v Planici grdo padel. Zdravniško osebje mu je takoj priskočilo na pomoč in ga odpeljalo v mobilno bolnišnico. Tridesetletnik je bil po… »

Velikanski šok iz slovenskega tabora, omenja se konec kariere

Zurnal24 01.03.2023
Dvakratna olimpijska prvakinja iz Pekinga Urša Bogataj je po poročanju slovenske nacionalne televizije začasno končala profesionalno športno pot. Smučarska skakalka Urša Bogataj je v Planici sporočila, da začasno končuje športno kariero, je… »

Urša Bogataj prekinila kariero: "Ena od možnosti je tudi upokojitev"

RTV Slovenija 01.03.2023
Smučarska skakalka Urša Bogataj je v Planici sporočila, da vsaj začasno končuje športno kariero. Nesporni vrhunec je doživela lani v Pekingu, ko je osvojila dve zlati medalji. "Imam strgano križno vez. Ne morem govoriti, kdaj se bom vrnila na… »

Legendarni švicarski skakalec premagal veliko ovir, da je v Planici

SiolNET 01.03.2023
Za Simona Ammanna lahko rečemo, da je eden najuspešnejših športnikov v smučarskih skokih. Pohvali se lahko s štirimi zlatimi olimpijskimi medaljami na igrah v Salt Lake Cityju in Vancouvru. Pri 41 letih je še vedno na skakalnih smučeh, uživa, in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem