Povezane novice

Delavci v Magni šokirani, čez noč ostali brez službe, Han pričakuje vračilo denarja

Slovenske novice 01.03.2023
Magna prihodnji teden ustavlja proizvodnjo v hoški lakirnici in napoveduje preoblikovanje proizvodnih procesov. Minister Han od Magne pričakuje vračilo prejete državne pomoči. Zaposlene v hoški lakirnici Magna, ki je danes napovedala, da s… »

V Magni bodo množično odpuščali

Nova 24TV 01.03.2023
Tovarna Magna (Foto: STA) Delavce iz lakirnice tovarne Magna v Hočah je močno pretresla novica, da bo z naslednjim tednom proizvodnja ustavljena. V njihovem imenu je za javnost spregovoril predsednik Konfederacije slovenskih sindikatov (KSS) Gvido… »

Han: Magna je izpadla neresna. Vrniti bo morala 18,5 milijona evrov.

RTV Slovenija 01.03.2023
Kanadsko-avstrijska skupina Magna s prihodnjim tednom ustavlja proizvodnjo v hoški lakirnici. Zaradi razmer na trgu in potreb kupcev bodo začeli postopek preoblikovanja in dejavnosti preselili v Gradec, o čemer so že obvestili sindikat in 90… »

Avstrijska Magna zapira hoško lakirnico

Dnevnik 01.03.2023
Po večkratnih začasnih zaustavitvah lakirnice v občini Hoče - Slivnica je vodstvo Magne zdaj poslalo svoj obrat v “fazo mirovanja”. Podjetje bo odpustilo približno 90 preseženih delavcev. Po odprtju lakirnice je v njej redna proizvodnja potekala… »

Magna ustavlja proizvodnjo, a zagotavlja, da bodo vrnili 18,5 milijona državne spodbude

24ur 01.03.2023
Kanadsko-avstrijska avtomobilska skupina Magna s prihodnjim tednom ustavlja proizvodnjo v hoški lakirnici. Kot so potrdili v podjetju, bodo zaradi razmer na trgu in trenutnih potreb kupcev začeli s postopkom preoblikovanja proizvodnih procesov… »

Od ideje, ki je spreminjala zakone, do osovraženega projekta, ki ni izpolnil obljub

24ur 01.03.2023
Kanadsko-avstrijska avtomobilska skupina Magna s prihodnjim tednom ustavlja proizvodnjo v hoški lakirnici. Od velikopoteznih načrtov in obljubljenih delovnih mest – načrtovali so 3.000 novih zaposlitev – ter navdušenja politike, ki je poskrbela za… »

Han o ustavitvi proizvodnje v Magni: Vrnejo naj vso državno spodbudo in obresti

SiolNET 01.03.2023
Kanadsko-avstrijska avtomobilska skupina Magna s prihodnjim tednom ustavlja proizvodnjo v hoški lakirnici. Kot so potrdili v podjetju, bodo zaradi razmer na trgu in trenutnih potreb kupcev začeli postopek preoblikovanja proizvodnih procesov, dejavnosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem