Povezane novice

Na deponiji najdeno trupelce dojenčka: bil je živorojen, mamo so že našli (VIDEO)

Slovenske novice 02.03.2023
Policija je preiskala detomor. Novembra lani je bilo na deponiji najdeno truplo dojenčka. V sortirnici odpadkov na deponiji Špaja dolina na območju Grosupljega so novembra lani pri ločevanju odpadkov našli truplo dojenčka, smo poročali. Danes je… »

Smrt novorojenčka, ki so ga našli med odpadki, se je izkazala za detomor

Gorenjski utrip 02.03.2023
Ljubljanski kriminalisti so zaključili preiskavo kaznivega dejanja detomora, storjenega v mesecu novembru leta 2022. Intenzivna kriminalistična preiskava in zbiranje obvestil je potekalo vse od 19. 11. 2022, ko je bilo na območju Grosuplja najdeno… »

Detomora novembra lani osumljena 30-letna ženska z območja Grosuplja

RTV Slovenija 02.03.2023
Policijska uprava Ljubljana je predstavila ugotovitve preiskave okoliščine smrti novorojenca. Njegovo truplo so našli novembra med odpadki v sortirnici odpadkov Špaja dolina pri Grosupljem. Zaradi detomora so ovadili 30-letno mater mrtvega… »

30-letno mamo ovadili zaradi detomora

Dnevnik 02.03.2023
Po tem, ko so novembra lani v sortirnici odpadkov na deponiji Špaja dolina v okolici Grosupljega našli truplo novorojenčka, so zdaj policisti kazensko ovadili otrokovo 30-letno mater. Zaradi kaznivega dejanja detomora ji grozi do tri leta zapora… »

Po dobrih treh mesecih razvozlali detomor v Grosuplju

Zurnal24 02.03.2023
Ljubljanski kriminalisti so zaključili s preiskavo okoliščin smrti novorojenčka, ki so ga novembra našli na smetišču Špaja dolina v bližini Grosuplja. Policiji je z zbranimi dokazi uspelo identificirati 30-letno mamo novorojenčka, ki je… »

Truplo dojenčka v bližini Grosupljega! Mama osumljena detomora

Necenzurirano 02.03.2023
19. novembra lani so delavci na sortirnici odpadkov na deponiji Špaja dolina v bližini Grosupljega našli truplo novorojenčka. Preiskava je zaključena. Goran Novak iz oddelka za splošno kriminaliteto sektorja kriminalistične policije Policijske… »

PO NAJDBI TRUPLA OTROKA V SMETEH: Kriminalisti ugotovili, da je šlo za živorojenčka

Regional 02.03.2023
Ljubljanski kriminalisti so po intenzivni kriminalistični preiskavi v Grosuplju najdenega trupla otroka ugotovili, da je šlo za živorojenčka. Z zbiranjem obvestil in s forenzičnimi dokazi so uspeli identificirati 30-letno mati, ki so jo utemeljeno… »

Za detomor so ovadili 30-letnico, grozi ji tri leta zapora

Delo 02.03.2023
Novembra lani so na deponiji Špaja dolina na območju Grosupljega pri ločevanju odpadkov našli truplo novorojenčka. Predstavnik oddelka za splošno kriminaliteto sektorja kriminalistične policije policijske uprave (PU) Ljubljana Goran Novak je danes… »

Zaključili s preiskavo detomora, ovadili 30-letno mamo otroka

24ur 02.03.2023
Ljubljanski kriminalisti so zaključili preiskavo detomora, ki se je zgodil novembra lani, ko so v sortirnici odpadkov na deponiji Špaja dolina pri ločevanju odpadkov našli truplo novorojenčka. Konec februarja so za kaznivo dejanje, za katerega je… »

Policija odkrila, kdo je umoril novorojenčka #video

SiolNET 02.03.2023
Policijska uprava Ljubljana je danes objavila izsledke preiskave detomora, ki so ga obravnavali novembra lani. Otrok je bil živorojen, storilka pa njegova 30-letna mati. Truplo novorojenčka so našli v sortirnici odpadkov na deponiji Špaja dolina v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem