Povezane novice

TRIJE ZDRAVNIKI ZNOVA SEDLI NA ZATOŽNO KLOP KOPRSKEGA SODIŠČA: S ponarejanjem spričeval zaslužili več kot 70 tisoč evrov…

Regional 02.03.2023
Trije zdravniki, ki naj bi kar šest let opravljali nezakonite preglede in ponarejali zdravniška spričevala, so danes ponovno sedli pred zatožno klop koprskega sodišča. Tožilstvo zdravniku Bojanu Lovšetu očita zlorabo uradnega položaja, Tihomirju… »

Izdajali naj bi lažna zdravniška spričevala

Delo 02.03.2023
O pregledih za vozniško dovoljenje v ambulanti nepooblaščene zdravnice. V postopku proti zdravnikom Bojanu Lovšetu, Marjani Grosek Pšeničnik in Tihomirju Pešiću zaradi spornih spričeval za vozniška dovoljenja so na koprskem okrožnem sodišču… »

Zdravniki izdajali voznikom lažna spričevala!

Zurnal24 02.03.2023
Tako trdi koprsko tožilstvo, saj je imel od trojice pooblastila za zdravniške preglede in izdajo spričeval samo Bojan Lovše. Na okrožnem sodišču v Kopru se nadaljuje sojenje 67-letni ljubljanski zdravnici Marjani Grosek Pšeničnik in njenima… »

Trije zdravniki z nepooblaščenimi pregledi zaslužili več kot 80.000 evrov

24ur 02.03.2023
V postopku proti zdravnikom Bojanu Lovšetu, Marjani Grosek Pšeničnik in Tihomirju Pešiću zaradi spornih spričeval za vozniška dovoljenja so na okrožnem sodišču v Kopru opravili osem zaslišanj. Priče so povedale, kar jim je po devetih letih… »

Preglede za vozniško dovoljenje so opravljali v ambulanti nepooblaščene zdravnice

Dnevnik 02.03.2023
V postopku proti zdravnikom Bojanu Lovšetu, Marjani Grosek Pšeničnik in Tihomirju Pešiću zaradi spornih spričeval za vozniška dovoljenja so danes na okrožnem sodišču v Kopru opravili osem zaslišanj. Priče so povedale, kar jim je po devetih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem