Povezane novice

KONEC VRTANJA IN MINIRANJA NA ŠKOFIJAH: Več kot mesec dni pred rokom izkopan še zadnji meter predora (FOTO)

Regional 02.03.2023
Delavci so skladno z napovedmi prebili še zadnji meter 3,8 kilometra dolgega predora Škofije na trasi drugega tira Koper-Divača, so sporočili iz podjetja 2TDK. Gre za tretji najdaljši predor na celotni trasi nastajajoče nove železniške, obenem pa… »

Preboj predora Škofije

Delo 02.03.2023
Preboj glavne cevi se je zgodil dober mesec dni pred predvidenim rokom. Na zadnjem predoru drugega tira, predoru Škofije (T8), so danes delavci družbe Kolektor CPG in Yapi Merkezi izkopali še zadnji meter glavne cevi. Združitev predora je potekala na… »

Prebita cev predora Škofije, ki je postal drugi najdaljši izkopani predor v Sloveniji

RTV Slovenija 02.03.2023
Na trasi drugega tira Koper–Divača so prebili še zadnji meter 3,8 kilometra dolgega predora Škofije, so sporočili iz 2TDK-ja. Gre za tretji najdaljši predor na celotni trasi, hkrati pa je trenutno tudi drugi najdaljši izkopani predor v Sloveniji… »

Predrli drugi najdaljši predor v Sloveniji. Od njega daljši le bohinjski

24ur 02.03.2023
Delavci družbe Kolektor CPG in Yapi Merkezi so na trasi gradnje drugega tira izkopali še zadnji meter glavne cevi predora Škofije. S tem se lahko pohvalijo, da so prebili drugi najdaljši predor v Sloveniji. Na zadnjem predoru drugega tira, predoru… »

Izkopani zadnji metri trenutno drugega najdaljšega predora v Sloveniji

SiolNET 02.03.2023
Na zadnjem predoru drugega tira, predoru Škofije (T8), so danes delavci družbe Kolektor CPG in Yapi Merkezi izkopali še zadnji meter glavne cevi. Združitev predora je potekala na 2.150 metrih z južne strani, z zadnjim metrom pa je tako izkopanih… »

Škofije, drugi najdaljši izkopani predor pri nas

Primorske 02.03.2023
Na zadnjem predoru drugega tira, predoru Škofije, so danes delavci družbe Kolektor CPG in Yapi Merkezi izkopali še zadnji meter glavne cevi. ŠKOFIJE > Združitev predora je potekala na 2150 metrih z južne strani, z zadnjim metrom pa je tako izkopanih… »

Zadnje miniranje bo proti koncu marca

Primorske 02.03.2023
Delavci družb Kolektor CPG in Yapi Merkezi se veselijo (tehničnega) prebitja predora Škofije, tretjega najdaljšega na trasi nove železniške povezave med Divačo in Koprom. A to še ne pomeni, da poki ob miniranju ne bodo več vznemirjali prebivalcev… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem