Povezane novice

Nesojeni slovenski selektor pričakovano novi trener Goričanov

Delo 02.03.2023
Priznani italijanski nogometni strokovnjak slovenskega rodu Edoardo Reja je postal novi trener Gorice. Priznani italijanski nogometni strokovnjak slovenskega rodu Edoardo Reja (77) je pričakovano postal novi trener Gorice, trenutno zadnjeuvrščene ekipe… »

NOVOGORIŠKI NOGOMETAŠI V POMLAD Z NOVIM TRENERJEM: Srebrniča je zamenjal sloviti Edoardo Reja

Regional 02.03.2023
Uveljavljeni italijanski nogometni strokovnjak slovenskega rodu Edoardo Reja je novi trener Gorice, trenutno zadnjeuvrščene ekipe v Prvi ligi Telemach, je na klubski spletni strani danes zapisala ekipa iz Nove Gorice. Reja je rojen v Ločniku… »

Izkušeni strateg Reja bo skušal Gorico obdržati v Prvi ligi

RTV Slovenija 02.03.2023
Priznani strokovnjak Edoardo Reja je postal novi trener Gorice. Zamejski Slovenec je v bogati karieri vodil več kot 270 tekem v Serie A. 77-letnik bo skušal Goričane obdržati v Prvi ligi. Z Rejo, ki bo doživel ognjeni krst na novem položaju v soboto… »

Veliko ime na klopi slovenskega prvoligaša

SiolNET 02.03.2023
Kot so sporočili iz slovenskega prvoligaša Gorice, bo člansko ekipo po odhodu Mirana Srebrniča po novem vodil Edoardo Reja. Sedeminsedemdesetletni italijanski strokovnjak je v svoji dolgoletni trenerji karieri vodil številne italijanske klube in… »

Konec ugibanj o nasledniku Mirana Srebrniča

Primorske 02.03.2023
Čakanja in ugibanj je konec. Edy Reja je danes tudi uradno postal trener Gorice, ki jo bo predvidoma vodil do konca sezone. Nedvomno gre za najbolj slovito trenersko ime v zgodovini Gorice in nemara tudi prve slovenske nogometne lige. Edy Reja je v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem