Povezane novice

Huda prometna nesreča za več ur zaprla cesto, 22-letnik se bori za življenje

Slovenske novice 03.03.2023
Počilo je zgodaj zjutraj. Gorenjski prometniki so bili danes okoli 4.25 obveščeni o prometni nesreči 22-letnega voznika, ki je vozil avtomobil iz smeri Ljubelja proti Podljubelju. V izteku levega ovinka je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal desno… »

V istem dnevu umrla kar dva voznika: policija sporočila, kaj je pokazala obdukcija

Slovenske novice 03.03.2023
Možje v modrem so ugotovili, da smrti niso bile posledice prometnih nesreč. Policisti novomeške policijske uprave so preiskali vzroke za tri prometne nesreče s smrtnim izidom, ki so se v zadnjih mesecih zgodile na njihovem območju. Ugotovili so, da… »

Pretresljivi prizori s kraja nesreče, ki je za več ur zaprla cesto (FOTO)

Slovenske novice 03.03.2023
Na pomoč je odhitelo tudi večje število gasilcev, 22-letnik se bori za življenje. Poročali smo že o hudi prometni nesreči, ki se je ob 4.25 zgodila na cesti Bistrica pri Tržiču– Ljubelj. 22-letnik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal desno… »

Ogroženo življenje 22 letnega voznika, ki je silovito čelno trčil v kamnito obzidje

Gorenjski utrip 03.03.2023
Gorenjski prometniki so bili danes okoli 4.25 obveščeni o prometni nesreči 22-letnega voznika, ki je vozil avtomobil iz smeri Ljubelja proti Podljubelju. V izteku levega ovinka je zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom zapeljal desno izven… »

HITROST BOTROVALA HUDI PROMETNI NESREČI: Voznik se bori za življenje (FOTO)

Regional 03.03.2023
Na cesti od Ljubelja proti Podljubelju je zjutraj 22-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti silovito trčil v kamnito obzidje in se huje poškodoval. Cesto so zaradi nesreče za več ur zaprli. Voznika so prepeljali v zdravstveno ustanovo, njegovo… »

Vlekli so jih iz pločevine, a niso umrli zaradi trka

Zurnal24 03.03.2023
Obdukcija je pokazala drugače. Na območju novomeške policijske uprave so na prehodu med lanskim in letošnjim letom obravnavali kar tri prometne nesreče s smrtnim izidom, za katere se je kasneje izkazalo, da vzrok tragedije ni bil trk. Najprej je 7… »

Huda jutranja nesreča, življenje 22-letnika je ogroženo

Zurnal24 03.03.2023
Policisti in druge interventne službe še na mestu dogodka. Gorenjski prometniki so bili danes okoli 4.25 obveščeni o prometni nesreči 22-letnega voznika, ki je vozil iz smeri Ljubelja proti Podljubelju. V izteku levega ovinka je zaradi neprilagojene… »

Hudo poškodovan 22-letnik, ki je zaradi prevelike hitrosti zapeljal z vozišča

24ur 03.03.2023
22-letni voznik, ki je iz smeri Ljubljana vozil proti Podljubelju, je zaradi prevelike hitrosti zapeljal z vozišča. Čelno je trčil v kamnito obzidje in se pri tem hudo poškodoval. Njegovo življenje je ogroženo. Gorenjski policisti so bili okoli… »

Huda jutranja nesreča mladeniča, njegovo življenje na nitki

Necenzurirano 03.03.2023
Iz Policijske uprave (PU) Kranj so navsezgodaj zjutraj javili, da so njihovi policisti hiteli na kraj nezgode, do katere je prišlo na cesti Bistrica pri Trziču-Ljubelj, v bližini Podljubelja. Po prvih podatkih je šlo za hujšo nezgodo. Kasneje se je… »

Na cesti Bistrica pri Tržiču–Ljubelj huda prometna nesreča

Delo 03.03.2023
»Na cesti Bistrica pri Tržiču–Ljubelj, v bližini Podljubelja, se je zgodila prometna nesreča, v kateri je udeležen en osebni avtomobil. Na kraju so že interventne službe. Po prvih podatkih gre za hudo prometno nesrečo,« so sporočili iz… »

V prometni nesreči v Podljubelju hudo poškodovan 22-letnik

SiolNET 03.03.2023
Na cesti Bistrica pri Tržiču–Ljubelj v bližini Podljubelja se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen en osebni avtomobil, so sporočili policisti Policijske uprave Kranj. 22-letni voznik je po podatkih, s katerimi razpolagajo… »

Vozniki, pozor, zaradi hude nesreče je cesta zaprta za ves promet

Necenzurirano 03.03.2023
Iz Policijske uprave Kranj so javili, da so navsezgodaj njihovi policisti hiteli na kraj nezgode, do katere je prišlo na cesti Bistrica pri Trziču-Ljubelj, v bližini Podljubelja. Po prvih podatkih gre za hujšo nesrečo. "V njej je bil udeležen en… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem