Povezane novice

Prijeli moškega, ki ga sumijo, da je prodal mladoletno hčerko

Slovenske novice 03.03.2023
Svojo hčerko naj bi prodal za 3000 evrov. Srbska policija je na jugu države pridržala moškega iz Brusa zaradi suma, da je prodal svojo mladoletno hčerko za 3000 evrov, so v četrtek sporočili s srbskega notranjega ministrstva. Deklico so predali… »

Oče hčerko prodal za 3000 evrov

Delo 03.03.2023
Policija je deklico našla v hiši 47-letnega moškega in jo predala centru za socialno delo. Srbska policija je na jugu države pridržala moškega iz Brusa zaradi suma, da je prodal svojo mladoletno hčerko za 3000 evrov, so v četrtek sporočili s… »

Oče v Srbiji prodal svojo 13-letno hči za tri tisoč evrov: “Z njo lahko delam, kar želim”

Nova 24TV 03.03.2023
Foto: Freepik 44-letni moški iz Brusa pri Kruševcu v Srbiji je bil aretiran zaradi suma, da je svojo 13-letno hčer prodal znancu. Oba bosta odgovarjala za kaznivo dejanje trgovine z ljudmi. Deklico so našli v hiši znanca, prevzeli pa so jo delavci… »

Srb prodal mladoletno hčerko. To je povedal policistom, ko so ga prijeli.

Zurnal24 03.03.2023
Policija je moškega, ki je prodal 13-letno hčerko, že prijela. V Srbiji odmeva primer 44-letnega moškega, ki je 47-letnemu znancu prodal svojo 13-letno hčerko. Do dogodka je prišlo v okolici Kruševca. Zaposleni na tamkajšnjem Centru za socialno… »

Srb za tri tisoč evrov prodal svojo 13-letno hčer: Z njo lahko počnem, kar hočem

Dnevnik 03.03.2023
Srb je svojo trinajstletno hčer za tri tisoč evrov prodal znancu. »Moja je. Z njo lahko počnem, kar hočem,« je ob aretaciji zabrusil policistom. Srbska policija je na jugu države prijela 44-letnega moškega iz Brusa, ki naj bi svojo mladoletno… »

PRETRESLJIVO: Prijeli očeta, ki naj bi prodal svojo hčer

Regional 03.03.2023
Srbska policija je na jugu države pridržala moškega iz Brusa zaradi suma, da je prodal svojo mladoletno hčerko za 3000 evrov, so v četrtek sporočili s srbskega notranjega ministrstva. Deklico so predali centru za socialno delo, očeta in moškega… »

V Srbiji pridržali moškega, ki je prodal svojo mladoletno hčerko

SiolNET 03.03.2023
Srbska policija je na jugu države pridržala moškega iz Brusa zaradi suma, da je svojo mladoletno hčerko prodal za tri tisoč evrov, so v četrtek sporočili s srbskega notranjega ministrstva. Deklico so predali centru za socialno delo, očeta in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem