Povezane novice

Podnebni protestniki blokirali promet in vdrli na Plečnikov stadion

Nova 24TV 03.03.2023
Anarholevičarji so vdrli na Plečnikov stadion. (Foto: STA) Mladi za podnebno pravičnost so danes v Ljubljani in Mariboru pripravili podnebni protest, vendar pa ni šlo brez zapletov. Potem ko so ljubljanski aktivisti zapustili Kongresni trg, se podali… »

Ker so vdrli na Plečnikov stadion, nekaj protestnikov popisala policija. Pečečnik jih bo ovadil.

RTV Slovenija 03.03.2023
Mladi za podnebno pravičnost so v Ljubljani in Mariboru pripravili podnebni protest, na katerem predstavnike oblasti znova pozivajo k ukrepanju v povezavi z okoljsko krizo. Nova vlada je veliko govorila o zelenem prehodu, zdaj od nje zahtevajo dejanja… »

Joc Pečečnik bo ovadil Mlade za podnebno pravičnost

Delo 03.03.2023
V Ljubljani se je shod končal na že dolga leta zaprtem in propadajočem Plečnikovem stadionu, kjer so policisti na koncu vse popisali. Mladi za podnebno pravičnost so se danes nekaj čez eno uro popoldne zbrali v Ljubljani na Kongresnem trgu in v… »

Protestnike, ki so zaprli cesto in zasedli stadion, popisala policija #video

SiolNET 03.03.2023
V Ljubljani in Mariboru potekata podnebna protesta, v okviru katerih Mladi za podnebno pravičnost predstavnike oblasti pozivajo k ukrepanju glede okoljske krize in naslavljanja podnebne problematike. Udeleženci shoda so v Ljubljani tudi blokirali del… »

FOTOGALERIJA / Podnebni štrajk: »Na mrtvem planetu ni dobička!«

Mladina 03.03.2023
V Ljubljani in Mariboru se je zbralo več tisoč ljudi. Mladi za podnebno pravičnost so na današnjem Podnebnem štrajku pod geslom "Obljube razne, še vedno prazne", ki se je pričel ob simbolični uri 13.05 (pet minut čez polno uro, ker z zelenim… »

Upokojenci protestirajo proti TV prenosu protesta upokojencev

Delo 03.03.2023
ZDUS: RTV se le redko zanima za mnenja krovne zveze upokojenskih društev, protestni shod majhne nove civilne iniciative pa je dobil neposredni prenos. Nenavadna odločitev vodstva RTV, da v živo na prvem sporedu televizije prenaša protestni shod… »

FOTO: Na Plečnikovem stadionu sadili drevesa, prišla je policija in jih popisala

Necenzurirano 03.03.2023
Mladi za podnebno pravičnost so danes izvedli Podnebni štrajk. Povedali so, za kaj se zavzemajo in se podali na bežigrajski stadion, kjer pa jih je popisala policija. Mladi za podnebno pravičnost so na današnjem tako imenovanem Podnebnem štrajku pod… »

Mladi zopet na ulice: "Obljube razne, še vedno prazne!"

Zurnal24 03.03.2023
V Mariboru in Ljubljani so danes ljudje ponovno stopili na ulice. V okviru podnebnega štrajka namreč zahtevajo takojšen zeleni prehod. V Ljubljani in Mariboru je danes potekal podnebni štrajk z geslom "Obljube razne, še vedno prazne". Od Vlade… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem