Povezane novice

Po shodu posredovala Policija: popisali več oseb, ki so vstopile na Plečnikov stadion

24ur 03.03.2023
Mladi za podnebno pravičnost so s protestom Ljubljane opozorili na ignoranco oblastnikov do reševanja okoljske krize in jih pozvali k ukrepanju. Po protestu so iz skupine Mladi za podnebno pravičnost sporočili, da je Policija med shodom nekaj oseb… »

Odziv Pečečnika: tudi jaz ne sadim dreves na zasebnih zemljiščih, ovadba bo!

Necenzurirano 03.03.2023
Današnji Podnebni štrajk še kar odmeva, saj so protestirali tudi na zasebnem zemljišču, Plečnikovem stadionu Joca Pečečnika. Zdaj se je odzval Pečečnik, pa policija in organizatorji. Policisti so danes v Ljubljani opravljali varovanje javnega… »

Protestniki v Ljubljani se niso držali programa, policija v akcijo

Slovenske novice 03.03.2023
Policisti so po končanem shodu opravili ogled kraja kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, o vseh okoliščinah pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo. Policisti so danes opravljali varovanje javnega shoda, ki se je pričel okoli 13. ure… »

Protestniki zaprli Dunajsko cesto: Obljube razne, še vedno prazne (VIDEO in FOTO)

Slovenske novice 03.03.2023
Opozarjajo, da z zelenim prehodom že zamujamo. V Ljubljani in Mariboru bosta danes potekala podnebna protesta, v okviru katerih bodo Mladi za podnebno pravičnost predstavnike oblasti znova pozvali k ukrepanju glede okoljske krize in obravnavanja… »

#foto Podnebni štrajk: Mladi zavzeli Bežigrajski stadion

Dnevnik 03.03.2023
"Za ribe, ptice, za delavske pravice," so danes pet čez 13. uro glasno vzklikali na ljubljanskih ulicah, kjer so mladi, združeni pod imenom Mladi za podnebno pravičnost, izvedli podnebni štrajk. Zbrali so se na Kongresnem trgu, shod pa nadaljevali po… »

Mladi za podnebno pravičnost: Dovolj imamo praznih obljub

Primorske 03.03.2023
Mladi za podnebno pravičnost so danes s protestom v središču Ljubljane glasno opozorili na ignoranco oblastnikov do reševanja okoljske krize in jih pozvali k ukrepanju. Na shodu so se jim pridružili tudi somišljeniki iz drugih organizacij, gibanj in… »

Mladi za podnebno pravičnost / »Prihodnost bo zelena ali pa je ne bo«

Mladina 03.03.2023
Mladi za podnebno pravičnost so danes s protestom v središču Ljubljane glasno opozorili na ignoranco oblastnikov do reševanja okoljske krize in jih pozvali k ukrepanj. Mladi za podnebno pravičnost so danes s protestom v središču Ljubljane glasno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem