Povezane novice

Istra desetletja na stranskem tiru - se bo to spremenilo?

Primorske 04.03.2023
Ministrstvo za digitalno preobrazbo je pred kratkim svoje prostore odprlo tudi v Mariboru, kar so v štajerski prestolnici pozdravili kot korak v pravo smer. Bi morala vlada po tem zgledu okrepiti tudi položaj glavnega regionalnega središča na… »

Stoletnica Antonija Kontler: Odnos do otrok se ti v starosti stotero vrača

Primorske 04.03.2023
S stoletno upokojeno učiteljico Antonijo Kontler smo se pogovarjali o težki, a lepi mladosti, ljubezni do izobraževanja in mladih ter receptih za dolgo in srečno življenje. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih… »

Kraševca je zabodel kar 25-krat

Primorske 04.03.2023
Obtožnica proti Adrianu Petelinu, ki naj bi pred slabim letom v Kobjeglavi umoril Darja Grmeka, je pravnomočna. Na koprskem okrožnem sodišču so pojasnili, da bo sodnik predobravnavni narok, na katerem se bo obtoženi lahko izjasnil glede krivde… »

S turističnim vodnikom na Kras in v Brkine

Primorske 04.03.2023
Ob mednarodnem dnevu turističnih vodnikov, ki smo ga obeležili 21. februarja, so turistični vodniki povsod po Sloveniji organizirali niz brezplačnih promocijskih vodenj in tako uradno odprli novo turistično sezono. V Društvu turističnih vodnikov… »

Muzejske kavarne ne bo

Primorske 04.03.2023
V Pokrajinskem muzeju Koper so opustili zamisel o muzejski kavarni. Na razpis, ki so ga objavili že lani pozimi, ni prispela niti ena ponudba gostinca, ki bi ga zanimala ta poslovna priložnost. To pa ni edina okoliščina, ki je vplivala na usodo… »

Italijanski trije vrhovi: Domačno razpoloženje in pridih severa

Primorske 04.03.2023
Drei Zinnen oziroma Tre Cime di Lavaredo je mlado smučišče, kjer ogromno vlagajo v razvoj, a še več gostov imajo poleti. Za Slovence so sicer precej bolj zanimivi v hladnem delu leta. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem