Povezane novice

Čustva vrela v slovenskih skakalcih, za katerimi je bila kratka noč

SiolNET 04.03.2023
V petek se je smejalo Timiju Zajcu, ki je postal zlat na Bloudkovi velikanki, dan pozneje se je smejal skupaj z Lovrom Kosom, Žigo Jelarjem in Anžetom Laniškom. Z osvojenim zlatim odličjem so se zapisali v zgodovino. In to na domačem nordijskem… »

Junak Zajc začudeno pogledal trenerja Hrgoto

SiolNET 04.03.2023
"Predvsem olajšanje. Nekako tempiraš vse, pripravljaš se na ta trenutek in veš, da imaš le eno priložnost. Zelo prijetno je, ko veš, da se vsi trudijo za takšno stvar. Na koncu uspe le enemu. Uspelo je eni majhni Sloveniji na domačem svetovnem… »

Peter Prevc brez besed: Ko kavčarji obmolknemo …

SiolNET 04.03.2023
Zlata slovenska četverica Anže Lanišek, Timi Zajc, Žiga Jelar in Lovro Kos se je ob proslavljanju naslova svetovnih prvakov na ekipni tekmi nordijskega prvenstva v Planici spomnila tudi Petra Prevc. "Pero, če gledaš, si tudi ti del tega," je… »

Zajcu odleglo, Lanišek preimenovan v Planiška, Kos skoraj zamudil #foto

SiolNET 04.03.2023
Zvečer so na t. i. trgu zmagovalcev v Kranjski Gori podelili še odličja najboljšim skakalcem z današnje ekipne tekme nordijskega SP v Planici, pa tudi včerajšnjim zmagovalcem posamične moške tekme na Bloudkovi velikanki. Dvakrat je zadonela… »

#foto: Zlati slovenski orli rešili čast Smučarske zveze Slovenije

Dnevnik 04.03.2023
Potem ko so letos na svetovnih prvenstvih brez kolajne ostali alpski smučarji v Meribelu in Courchevelu v Franciji, biatlonci v Oberhofu v Nemčiji in deskarji na snegu v Bakurianiju v Gruziji, so čast panog, ki delujejo pod okriljem Smučarske zveze… »

Peter Prevc: Ko kavčarji ...

Zurnal24 04.03.2023
Velik slovenski uspeh je pospremil tudi poškodovani Peter Prevc. Peter Prevc je nastope kolegov, ki so osvojili naslov svetovnih prvakov na ekipni tekmi, moral pospremiti od doma, saj je pred tremi dnevi grdo padel na treningu. Tako je ostal brez… »

Zgodovinsko zlato za Slovenijo!

SiolNET 04.03.2023
Slovenska četverica Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek je na ekipni tekmi svetovnega prvenstva v Planici na Bloudkovi velikanki osvojila zlato kolajno, kar je prva tovrstna na nordijskih svetovnih prvenstvih. Srebrno kolajno je osvojila… »

"Pero, če to gledaš, tudi ti si del tega!"

RTV Slovenija 04.03.2023
Glavni trener skakalne reprezentance Robert Hrgota je še kako ponosen na svoje varovance. "Pet ekip je bilo v igri za zmago, da na koncu prav tebi uspe, je nekaj, kar ... Pa saj, škoda besed. Zmagali smo, ekipni svetovni prvaki smo!" Tekma je bila… »

Slovenija je svetovni prvak! (FOTO)

Slovenske novice 04.03.2023
Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek so v Planici osvojili zlato kolajno na ekipni tekmi in postali svetovni prvaki. Slovenija je v današnji ekipni tekmi smučarskih skokov nastopila sedma po vrsti v konkurenci enajstih reprezentanc. Vsi… »

Slovenski skakalci za konec še do zlate kolajne na ekipni tekmi

Primorske 04.03.2023
Slovenska skakalna reprezentanca v postavi Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek je postala svetovni prvak na ekipni tekmi v Planici. Srebro so osvojili Norvežani, bron pa olimpijski prvaki Avstrijci. Za Slovenijo je bila to tretja kolajna… »

Neopevani slovenski junak: "Tu je šlo zgolj za trenerjevo milost!"

Zurnal24 04.03.2023
Lovro Kos je smučarski skakalec, ki se redko pojavlja v ospredju, redko se o njem piše in ga omenja med najboljšimi skakalci na svetu. A Lovro Kos je ... svetovni prvak! Mladi 23-letni Lovro Kos je v svetovnem pokalu debitiral komaj leta 2021. Po… »

Zajc: "Če bi mi kdo rekel kaj takšnega, bi si mislil svoje!"

Zurnal24 04.03.2023
Timi Zajc je za konec domačega svetovnega prvenstva svojo bero medalj oplemenitil še za zlato kolajno na ekipni tekmi. Slovenska skakalna reprezentanca v postavi Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek je postala svetovni prvak na ekipni… »

Slovenski skakalci svetovni prvaki v Planici!

RTV Slovenija 04.03.2023
Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek. To so skakalci, ki so na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici osvojili zlato kolajno na ekipni tekmi in postali svetovni prvaki! Že poskusna serija je ponudila izjemen obet za tekmo… »

Slovenija celo četrta po osvojenih kolajnah

Zurnal24 04.03.2023
Slovenija je postala šesta država z naslovom svetovnih prvakov v ekipni konkurenci. Slovenska četverica Anže Lanišek, Timi Zajc, Žiga Jelar in Lovro Kos so Sloveniji prinesli prvo zlato kolajno na svetovnih prvenstvi z ekipnih tekem. Številčni… »

»Peter, če tole gledaš, tudi ti si del tega!«

Delo 04.03.2023
Slovenska četverica v Planici najboljša na svetu. To je tretja kolajna na domačem SP, od tega druga zlata. Slovenska četverica Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek je v Planici skočila do naslova svetovnih prvakov na ekipni tekmi… »

Slovenija prvič do svetovnega naslova na ekipni tekmi

Zurnal24 04.03.2023
Slovenska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu v Planici ulovila tretjo kolajno, drugo zlato. Timi Zajc je na petkovi posamični tekmi osvojil naslov svetovnega prvaka, tokrat je z Lovro Kosom, Žigo Jelarjem in Anžetom Laniškom sodil med favorite… »

Slovenski skakalci postali svetovni prvaki!

Nova 24TV 04.03.2023
Foto: epa Po včerajšnji zmagi Timija Zajca na svetovnem prvenstvu v smučarskih skokih v Planici je zlato odličje prejela še slovenska ekipa. Slovenska skakalna reprezentanca v postavi Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek je postala… »

IZJEMEN USPEH V PLANICI! Slovenski skakalci postali svetovni prvaki!

Regional 04.03.2023
Slovenska skakalna reprezentanca v postavi Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek je postala svetovni prvak na ekipni tekmi v Planici. Srebro so osvojili Norvežani, bron pa olimpijski prvaki Avstrijci. Za Slovenijo je bila to tretja kolajna… »

"Timi je najboljši na svetu. In to doma. Fenomenalno!"

RTV Slovenija 04.03.2023
Na 43. nordijskem svetovnem prvenstvu je na sporedu še eno skakalno dejanje. Na Bloudkovi velikanki bo Slovenija v postavi Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek naskakovala novo kolajno. "Imamo štiri močne fante. Anže je na posamični… »

"Timi me je malo čudno pogledal, a vemo, česa je sposoben"

Zurnal24 04.03.2023
"V pravem trenutku se je zavedal, česa je sposoben in da je to priložnost, ki je ne izpustiš iz rok. Ne vem, kdaj bo na domačem SP možno spet zmagati," je zgodovinski uspeh varovanca Timija Zajca komentiral trener Robert Hrgota. Zmage Timija Zajca na… »

Hrgota že pred sezono dejal Zajcu, da od njega pričakuje zmago na SP-ju

RTV Slovenija 04.03.2023
Pred slabima dvema letoma in pol je Robert Hrgota prevzel mesto glavnega trenerja slovenske skakalne reprezentance. Timi Zajc je pod njegovim vodenjem osvojil že šest medalj na velikih tekmovanjih. Pika na i uspehom, ki so jih slovenski orli začeli… »

Zajc v najpomembnejšem trenutku najboljši v karieri

RTV Slovenija 04.03.2023
Domača zlata medalja na domačem svetovnem prvenstvu. Ni veliko lepših trenutkov, ki jih lahko slovenski športnik doživi. Timi Zajc je za nameček tudi suvereno zmagal. Potrdil je vlogo favorita, najbližje zasledovalce je premagal za več kot deset… »

Navijači presenetili Timija s petjem Zdravljice

Delo 04.03.2023
Timi Zajc tretji slovenski (moški) svetovni prvak v smučarskih skokih po Franciju Petku in Roku Benkoviču. Anže Lanišek ni dvomil o njegovem zmagoslavju. V nadaljevanju preberite: Kako je Timi Zajc sinoči poletel do naslova svetovnega prvaka v… »

V dolini pod Poncami se je vzdignil nad vse vrhove

Slovenske novice 04.03.2023
Po Franciju Petku, Roku Benkoviču in Emi Klinec je Timi Zajc postal četrti slovenski svetovni prvak. Po vseh grenkih pilulah, ki so jih morali slovenski skakalci in skakalke požreti na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici, osvojili so le bronasto… »

Nooooro! Tako so Timijev naslov doživeli sotekmovalci: "Dali smo si duška!"

Zurnal24 04.03.2023
Ob naslovu svetovnega prvaka na veliki napravi v Planici so si duška dali tudi Timijevi reprezentančni kolegi. Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc je na domačem svetovnem prvenstvu v Planici na veliki napravi postal novi svetovni prvak ter tako… »

Novice dneva »

NLB s prevzemno ponudbo za avstrijski Addiko

Delo pred 44 minutamiše 1 povezana

Colorado z zmago v Dallasu podaljšal upanje

Delo pred dvema uramaše 4 povezane

Skupina Krka v prvem četrtletju rekordno

Dnevnik pred 56 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem