Povezane novice

To so fotografije s kraja nesreče: domačin umrl v letalu (FOTO)

Slovenske novice 04.03.2023
Pri Šentjerneju je popoldne padlo letalo, ki je takoj zagorelo, pilotu ni bilo pomoči. Le lučaj od Šentjerneja, na Dobravici, je danes nekaj minut pred peto uro popoldne padlo ultralahko letalo, v njem pa je bil pilot, 54-letni domačin iz… »

GROZLJIVO: Letalo strmoglavilo le nekaj metrov stran od hiš, umrl naj bi pilot (FOTO)

Regional 04.03.2023
Na območju Šentjerneja na Dolenjskem je pozno popoldne strmoglavilo ultralahko letalo in zagorelo, ena oseba je v nesreči umrla. Po pisanju portala Dolenjska News gre za pilota, doma iz Šentjerneja. Kriminalisti še ugotavljajo okoliščine nesreče… »

Nesreča ultralahkega letala pri Šentjerneju. Pilot je umrl.

SiolNET 04.03.2023
Na območju Šentjerneja na Dolenjskem je pozno popoldne strmoglavilo ultralahko letalo in zagorelo, ena oseba je v nesreči umrla. Po pisanju portala Dolenjska News gre za pilota, doma iz Šentjerneja. Kriminalisti še ugotavljajo okoliščine nesreče… »

Pri Šentjerneju v nesreči ultralahkega letala smrtna žrtev

Primorske 04.03.2023
Na območju Šentjerneja na Dolenjskem se je pozno popoldne ponesrečilo ultralahko letalo. Na kraju nesreče so že policisti in reševalci, po neuradnih informacijah portalov 24ur.com in Dolenjska News je ena oseba v nesreči umrla. Šlo naj bi za… »

Letalo strmoglavilo in eksplodiralo, pilot umrl

Zurnal24 04.03.2023
Tragedija, ki je zahtevala življenje 54-letnega domačina, se je zgodila vsega sto metrov od hiš. Na travniku vsega sto metrov od hiš v naselju Dobravica pri Šentjerneju je danes nekaj pred peto popoldne strmoglavilo ultralahko letalo. Pilot, po… »

V nesreči ultralahkega letala umrl pilot

RTV Slovenija 04.03.2023
V Dobravici pri Šentjerneju na Dolenjskem se je okoli 16.50 ponesrečilo ultralahko letalo. Pilot je umrl. Na kraju nesreče so gasilci, policisti in reševalci. "V bližini Vrha pri Šentjerneju se je zgodila letalska nesreča, udeleženo je eno letalo… »

V nesreči ultralahkega letala smrtna žrtev

Delo 04.03.2023
Šlo naj bi za pilota, doma iz Šentjerneja. Vzrok nesreče še ni znan. Na območju Šentjerneja na Dolenjskem se je pozno popoldne ponesrečilo ultralahko letalo. Na kraj nesreče so prišli policisti in reševalci, ena oseba je v nesreči umrla, kar je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem