Povezane novice

Stanislav Grm: Timi Zajc je že pri petih letih želel biti najboljši

SiolNET 05.03.2023
"Timi je bil kot fantič radoveden, živahen, željan znanja, uspeha, dojemljiv, predan skokom. Že pri petih letih je želel biti najboljši. Zdaj je iz Planice odnesel trojček kolajn, na kar smo ponosni vsi, ki smo v mladih letih lahko kaj dobrega… »

Po prelomnici je moral čez noč začeti razmišljati drugače

SiolNET 05.03.2023
"Upam, da še nismo videli mej. Gremo iz tekme v tekmo, iz sezone v sezono. Ko bo vsega konec, bomo potegnili črto. Ko bom videl, da nimam več česa prispevati ekipi, bom dal vsakemu roko, rekel hvala za vse in prepustil nekomu, ki bo nadgradil vse… »

Presenetljivi slovenski junak: "Verjetno ste mislili, da spet iščem izgovore!"

Zurnal24 05.03.2023
Po nekoliko slabših nastopih na posamičnih tekmah je Žiga Jelar na ekipni tekmi na svetovnem prvenstvu prikazal morda celo skok kariere. V slovenski skakalni reprezentanci so se dobro zavedali, da so med glavnimi favoriti za zlato medaljo na ekipni… »

Hrgota po zlati medalji zapušča skakalce? »Vsak dela za denar, a na koncu ...«

Slovenske novice 05.03.2023
Z vsemi uspehi bo glavni trener ob koncu sezone zanesljivo postal zanimivo ime tudi na mednarodnem skakalnem trgu. Slovenski skakalci so v Planici po zmagi Timija Zajca na posamični tekmi osvojili še naslov svetovnih prvakov na ekipni tekmi na veliki… »

Ti skakalci so najboljši na svetu!

Dnevnik 05.03.2023
Slovenska moška skakalna reprezentanca je v soboto na svetovnem prvenstvu v nordijskih disciplinah osvojila zlato medaljo oziroma naslov svetovnega prvaka. Fantje v postavi (na fotografiji z leve) Žiga Jelar, Anže Lanišek, Timi Zajc in Lovro Kos so se… »

Neverjetno, kaj je Hrgota napravil za Primoža Rogliča

Zurnal24 05.03.2023
Glavni trener slovenske moške skakalne reprezentance se je v trenutku svojega največjega uspeha spomnil tudi na velikega prijatelja Primoža Rogliča. Slovenska skakalna reprezentanca v postavi Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek je… »

Zbogom, Planica, srečni kraj Timija Zajca

Delo 05.03.2023
Končalo se je 43. svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju v Planici, ki si ga bomo Slovenci najbolj zapomnili po treh kolajnah smučarskih skakalcev. Končalo se je 43. svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju v Planici, ki si jo bomo Slovenci najbolj… »

Zlati snežinki češnji na vrhu torte uspehov pod vodstvom Roberta Hrgote

RTV Slovenija 05.03.2023
"Pritisk je privilegij," je po koncu izjemno uspešnega svetovnega prvenstva dejal glavni trener slovenskih skakalcev Robert Hrgota, ki nikoli ne skriva visokih ambicij, cilje pa so njegovi varovanci v Planici celo presegli. Timi Zajc je na 43. nordijskem… »

Zlati skakalni fantje poskrbeli za navdušenje v Planici

Delo 05.03.2023
To je bila tretja kolajna na domačem svetovnem prvenstvu, od tega druga zlata. Slovenska mešana ekipa je prejšnjo nedeljo osvojila prvo kolajno na domačem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici.Slovenska četverica Lovro Kos, Žiga… »

Ponosni in počaščeni, da so del zlate ekipe

RTV Slovenija 05.03.2023
Slovenska skakalna ekipa je po zlati medalji na svetovnem prvenstvu v poletih in srebrni na olimpijskih igrah ujela še zlato snežinko na domači Bloudkovi velikanki. V dveh sezonah so torej v sicer različnih postavah slovenski skakalci postali svetovni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem