Povezane novice

Senzacionalna trojna zmaga Avstrijk, na katere ni nihče resneje računal

SiolNET 05.03.2023
V Kvitfjellu na Norveškem je potekal zadnji ženski superveleslalom pred finalom sezone v Soldeuu. Dolgo časa je potekal v slabih vremenskih pogojih, tekmovalke je oviralo sneženje, nato pa so se razmere izboljšale, kar so tekmovalke z višjimi… »

Odermatt s peto zmago v sezoni do malega kristalnega globusa, Slovenca odstopila

SiolNET 05.03.2023
Najboljši alpski smučarji so se še zadnjič pred finalom svetovnega pokala merijo za superveleslalomske točke. Tekmo v Aspnu je dobil Švicar Marco Odermatt, ki je tako osvojil tudi mali kristalni globus v tej disciplini. Drugi v superveleslalomskem… »

Odermatt z zmago v Aspnu že osvojil mali kristalni globus

RTV Slovenija 05.03.2023
Marco Odermatt je v Aspnu potrdil prevlado v superveleslalomu v tej sezoni. Švicar si je s peto zmago v tej disciplini že zagotovil mali kristalni globus, v skupnem seštevku pa je še povečal vodstvo pred Aleksandrom Aamodtom Kildejem, ki je bil… »

Oddan še en mali kristalni globus, Slovenca razočarala

Zurnal24 05.03.2023
Odermattu superveleslalomski globus, Slovenca brez uvrstitve. Švicar Marco Odermatt je v Aspnu na sedmem, predzadnjem superveleslalomu svetovnega pokala alpskih smučarjev zabeležil še peto zmago v tej disciplini in si s tem že zagotovil mali… »

Sofia Goggia že "odpirala šampanjec", nato je posijalo sonce

Zurnal24 05.03.2023
Avstrijka Nina Ortlieb je zmagovalka drugega superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Kvitfjellu na Norveškem. Preizkušnjo, ki so jo zaznamovale spremenljive vremenske razmere, sta na drugem in tretjem mestu končali njeni rojakinji… »

V vremenski loteriji Avstrijke zadele jackpot

Delo 05.03.2023
Avstrijka Nina Ortlieb je zmagovalka drugega superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Kvitfjellu. Edina Slovenka Ilka Štuhec je bila 16. Avstrijka Nina Ortlieb je zmagovalka drugega superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v… »

Vremenski poker so izkoristile Avstrijke - zmaga Nini Ortlieb

RTV Slovenija 05.03.2023
Superveleslalom v Kvitfjellu je bil izjemno nenavaden in na meji regularnosti. Dolgo je kazalo na zmago Jasmine Flury (nastopila je s številko 1), nato se je zjasnilo, kar so izkoristile tri Avstrijke z visokimi številkami, zmagala je Nina Ortlieb. Nina… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem