Povezane novice

Grčija: Po železniški nesreči premier prosil za odpuščanje, v Atenah spopadi

Dnevnik 05.03.2023
Grški premier Kiriakos Micotakis je družinske člane umrlih v najhujši železniški nesreči v zgodovini države, v kateri je življenje izgubilo najmanj 57 ljudi, prosil za odpuščanje. »Kot premier vsem, še zlasti pa sorodnikom žrtev, dolgujem… »

Grški premier družinske člane umrlih v železniški nesreči prosil za odpuščanje

RTV Slovenija 05.03.2023
Grški premier Kiriakos Micotakis je družinske člane umrlih v torkovi najhujši železniški nesreči v državi, v kateri je umrlo najmanj 57 ljudi, prosil za odpuščanje. V prestolnici Atene se je medtem znova zbralo približno 12.000 ljudi. "Kot… »

Grški premier družine žrtev železniške nesreče prosil za odpuščanje

Slovenske novice 05.03.2023
V grških medijih so se medtem pojavile podrobnosti o relativni neizkušenosti 59-letnega načelnika postaje na tem delovnem mestu in dejstvu, da je bil med napornim prazničnim vikendom brez nadzora. Grški premier Kiriakos Micotakis je prosil za… »

Grški premier družine žrtev železniške nesreče prosil za odpuščanje

Delo 05.03.2023
Najmanj 57 ljudi je umrlo v torek, ko je malo pred polnočjo potniški vlak s 352 ljudmi na poti iz Soluna v Atene trčil v tovorni vlak. Grški premier Kiriakos Micotakis je danes prosil za odpuščanje družinskih članov umrlih v najhujši železniški… »

Grški premier družine žrtev železniške nesreče prosil za odpuščanje

SiolNET 05.03.2023
Grški premier Kiriakos Micotakis je danes prosil za odpuščanje družinskih članov umrlih v najhujši železniški nesreči v državi, v kateri je umrlo najmanj 57 ljudi. V prestolnici Atene se je medtem danes pred parlamentom zbralo približno 7.500… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem