Povezane novice

Prvak šampionsko, Alonso s prehitevanji na stopničke

SiolNET 05.03.2023
Zmagovalec VN Bahrajna, prve od 23 dirk sezone 2023 formule 1, je Max Verstappen. Prvak je bil razred zase. Drugo mesto je osvojil Sergio Perez, 99. stopničke pa si je s tretjim mestom pridirkal Fernando Alonso z Aston Martinom, ki je na stezi s… »

Skrb vzbujajoča premoč rdečih bikov, junak večera zimzeleni Alonso

Delo 05.03.2023
Prvo dirko sezone v formuli 1 je prepričljivo dobil svetovni prvak Max Verstappen pred moštvenim tekmecem Sergiom Perezom. Fernando Alonso do 98. stopničk. V nadaljevanju preberite: Nova sezona, stara zgodba. svetovni prvak Max Verstappen je vodil od… »

Prva dirka sezone po notah Red Bulla, katastrofa Ferrarija

Zurnal24 05.03.2023
Verstappen in Red Bull spet premočna za tekmece. Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec uvodne dirke nove sezone svetovnega prvenstva formule 1. Na preizkušnji v Bahrajnu je branilec naslova svetovnega prvaka premagal moštvenega… »

Uvod nove sezone svetovnemu prvaku Verstappnu

Dnevnik 05.03.2023
Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec uvodne dirke nove sezone svetovnega prvenstva formule 1. Na preizkušnji v Bahrajnu je branilec naslova svetovnega prvaka premagal moštvenega sotekmovalca, Mehičana Sergia Pereza, tretji je bil španski… »

Verstappen vendarle okusil slast zmage v Bahrajnu

RTV Slovenija 05.03.2023
Max Verstappen (Red Bull) je novo sezono formule ena odprl z zmago. Dobil je dirko za VN Bahrajna v Manami. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega Sergio Perez, tretji je bil Fernando Alonso (Aston Martin). Red Bull je imel z Bahrajnom neporavnane… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem