Povezane novice

Različna obraza

SiolNET 06.03.2023
Veselje in razočaranje. Na tak način lahko opišemo zgodbi slovenske moške in ženske skakalne reprezentance na domačem nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici. Timi Zajc je brez kančka dvoma osrednji junak in je še enkrat več dokazal, da je mož… »

Veliko zadovoljstvo, konec meseca pogovori o zaupanju

SiolNET 06.03.2023
Domače nordijsko svetovno prvenstvo v Planici je prineslo največ zadovoljstva v moško skakalno reprezentanco, ki se je lahko pohvalila z dvema zlatima odličjema in bronastim na tekmi mešanih ekip. Visokoleteče cilje so imeli tudi v ženski ekipi… »

"Če bi nam kdo pred SP-jem ponudil dve zlati in eno bronasto, bi z veseljem sprejeli"

RTV Slovenija 06.03.2023
Oči slovenske javnosti so bile na domačem svetovnem prvenstvu nordijskih disciplin uprte v smučarske skoke. Moški del je navdušil, dekleta pa so zaostala za pričakovanji. Na 43. svetovnem prvenstvu, prvem na domačih tleh, so slovenski lovci na… »

Ne ve, kje so meje slovenske reprezentance

Dnevnik 06.03.2023
Odkar je Robert Hrgota decembra 2020 po aferi Timi Zajc med SP v poletih v Planici postal selektor slovenske moške reprezentance v smučarskih skokih, je osvojil že osem kolajn na velikih tekmovanjih. Glede na mladost, saj je star komaj 34 let, ima za… »

Analiza Planice 2023 – kaj je šlo prav in kaj narobe?

24ur 06.03.2023
Svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, ki se je v nedeljo končalo v Planici, je v minulih dneh močno odmevalo v širši javnosti. Bilo je organizacijsko odlično pripravljeno prvenstvo, na katerem pa je umanjkal navijaški utrip. Zakaj, kaj je šlo… »

Norvežan tako besen na Laniška, da je skoval maščevanje

Zurnal24 06.03.2023
Norveški smučarski skakalec se je želel po finalnem skoku na ekipni tekmi v Planici maščevati Anžetu Lanišku. Norveškega skakalca Halvorja Egnerja Graneruda je na ekipni tekmi SP v Planici, kjer je slovenska reprezentanca osvojila zgodovinsko… »

Vodja slovenskih skokov: "Od tega dela ekipe smo seveda pričakovali več"

Zurnal24 06.03.2023
Slovenski smučarski skakalci so na svetovnem prvenstvu v Planici poskrbeli, da se je to z zlatimi črkami za vedno zapisalo v zgodovino naših skokov. Nekoliko drugače pa je bilo z ženskim delom ekipe, ki po besedah prvega moža slovenskih skokov ni… »

#intervju Timi Zajc, najboljši smučarski skakalec svetovnega prvenstva v Planici: Peter Prevc me je pripravil, da bom slabo…

Dnevnik 06.03.2023
Slovenec Timi Zajc je z dvema zlatima in eno bronasto kolajno najuspešnejši skakalec svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju, ki se je včeraj končalo v Planici. Potem ko je osvojil bronasto kolajno na tekmi mešanih ekip, je v petek postal… »

Novice dneva »

V Kolpi našli človeško okostje

Zurnal24 pred tremi uramiše 3 povezane

Pirc Musar podprla kandidaturo Pahorja

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

ŽE KUJETE NAČRTE ZA VIKEND? Preverite, kakšno vreme se obeta

Regional pred tremi uramiše 1 povezana

Furs izdal odločbe za odmero 47 milijonov evrov davka

RTV Slovenija pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem