Povezane novice

Putin preložil drugi krog mobilizacije #vŽivo

SiolNET 06.03.2023
Ruski voditelj Vladimir Putin odlaša z razglasitvijo drugega kroga mobilizacije in krepi prizadevanja za tiho mobilizacijo, ker ne želi tvegati upora v Rusiji, poroča ameriški vojaški inštitut. Poudarki dneva: 17.54 Putin zaradi strahu pred upori… »

Srbski predsednik o prodaji raket Ukrajini: “Čisti smo kot solza”

Nova 24TV 06.03.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić (Vir: epa) Spor med Srbijo in Rusijo, sicer tradicionalnima zaveznicama, se poglablja. V središču spora je prodaja orožja, 3500 raket, izdelanih v Srbiji, ki so se prek zaveznikov znašle v Ukrajini. Srbski… »

Vučić: "Ne Rusiji ne Ukrajini nismo prodali niti enega kosa orožja ali streliva"

RTV Slovenija 06.03.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je dejal, da Srbija ni prodajala orožja ne Rusiji ne Ukrajini, in zanikal navedbe ruskih medijev, da naj bi Srbija izvozila orožje v Ukrajino prek Turčije. "Ne Rusiji ne Ukrajini nismo prodali niti enega kosa… »

Zelenski o bolečem boju v Doneškem bazenu. Šojgu je obiskal Mariupolj.

RTV Slovenija 06.03.2023
Po besedah ukrajinskega predsednika ukrajinske sile v Doneškem bazenu bijejo bolečo in težko bitko. Medtem je ruski obrambni minister Sergej Šojgu obiskal Mariupolj, ki so ga ruske sile zasedle maja lani. "Rad bi se posebej poklonil pogumu, moči in… »

Vučić / »Ne Rusiji ne Ukrajini nismo prodali niti enega kosa orožja. Čisti smo kot solza.«

Mladina 06.03.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je zanikal navedbe ruskih medijev, da naj bi Srbija izvozila orožje v Ukrajino prek Turčije. Srbija ni prodajala orožja ne Rusiji ne Ukrajini, je v nedeljo zagotovil srbski predsednik Aleksandar Vučić in zanikal… »

Zelenski / »Rad bi se posebej poklonil pogumu, moči in odpornosti vojakov«

Mladina 06.03.2023
Ukrajinske sile na vzhodu države po predsednikovih besedah bijejo "bolečo in težko bitko". Nazadnje naj odbile že več kot 130 napadov ruske vojske. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v nedeljo dejal, da ukrajinske sile v Donbasu na vzhodu… »

Zelenski: Ukrajinske sile v Donbasu bijejo bolečo in težko bitko

Dnevnik 06.03.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v nedeljo dejal, da ukrajinske sile v Donbasu na vzhodu države bijejo bolečo in težko bitko. V okolici Bahmuta, kjer že tedne potekajo hudi spopadi, naj bi nazadnje odbile več kot 130 napadov. Ruski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem