Povezane novice

Olimpija ogroža rekord Maribora, ki se je zdel nedotakljiv

SiolNET 06.03.2023
Napovedovalo se je marsikaj, spomladi pričakovalo odločnejši odgovor najbližjih zasledovalcev Olimpije, a je uvodni del drugega dela sezone postregel z drugačnim scenarijem. Ljubljančanom se še naprej cedita med in mleko, prepričanje, da zmaji v… »

Šeško po hat-tricku v sedmih minutah na Dunaju: "Na koncu se vse vrne!"

RTV Slovenija 06.03.2023
Na klopi je čakal na priložnost in jo v nedeljo zagrabil na derbiju. Z goli v 80., 84. in 87. minuti je Salzburgu na Dunaju prinesel sladko zmago nad Rapidom. Benjamin Šeško je našel formo ravno pred začetkom kvalifikacij za Euro 2024. "Zame je… »

Iličiću se kaj takega še ni zgodilo

SiolNET 06.03.2023
Nedeljski dvoboj na Fazaneriji je postregel z izvrstno navijaško kuliso in številnimi mejniki. Mura, ki jo je prvič vodil Dejan Grabić, je zadala boleč udarec branilcem naslova iz Maribora (2:1). Prekinili so se številni nizi, tudi tisti Josipa… »

Krznar: V nobenem igralcu nisem videl kančka iskre, ki bi nam prinesla vsaj točko

RTV Slovenija 06.03.2023
Po porazih najbližjih zasledovalcev Maribora in Celja je dokončno jasno, da lahko nogometašem Olimpije naslov državnega prvaka prepreči le čudež. Pred zadnjimi 11 krogi imajo 17 točk prednosti. Ta teden bo pozornost namenjena tudi Pokalu Pivovarna… »

Eksplozija slovenskega dragulja odmeva po Evropi

SiolNET 06.03.2023
Slovenski nogometni reprezentant Benjamin Šeško je na nedeljskem gostovanju Salzburga pri dunajskem Rapidu (4:2) zablestel v polnem sijaju. Med 80. in 87. minuto je dosegel kar tri zadetke, dočakal svoj prvi hat-trick v avstrijskem prvenstvu, popravil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem