Povezane novice

Vzgoja in izobraževanje: stavkovni dogovor pred vrati

Dnevnik 06.03.2023
Danes so se predstavniki sindikata Sviz prvič uradno srečali z ministrom za vzgojo in izobraževanje Darjem Feldo; obe strani sta sestanek označili kot konstruktivnega. Nadaljevala so se tudi pogajanja o stavkovnih zahtevah šolskega sindikata Sviz, a… »

Strinjanje, da so spremembe v šolstvu potrebne. V ZPM-ju opozarjajo, da nimamo brezplačnega šolstva.

RTV Slovenija 06.03.2023
Minister za izobraževanje Darjo Felda in glavni tajnik Sviza Branimir Štrukelj sta se strinjala, da je treba področju vzgoje in izobraževanja nameniti več pozornosti. ZPM Ljubljana Moste - Polje pa pristojne poziva, naj uredijo brezplačno osnovno… »

Še dva dni za rešitev, sicer sledi stavkovni dan

Delo 06.03.2023
Predstavniki Sviza in vladne pogajalske skupine se strinjajo, da so si bliže, a stavkovnega dogovora še vedno ni. Vodstvi Sviza in ministrstva za vzgojo in izobraževanje sta se dopoldne sestali na prvem uradnem spoznavno-vsebinskem srečanju, opoldne… »

Pogajanja o spremembah v šolstvu: 'Zdi se, da je bil voz postavljen pod konja'

24ur 06.03.2023
Minister za vzgojo in izobraževanje Darjo Felda, ki je mandat nastopil januarja, in glavni tajnik Sviza Branimir Štrukelj sta se sešla na prvem uradnem srečanju in spregovorila o potrebnih spremembah v vzgoji in izobraževanju. Pogajanja se… »

Sviz in vladni pogajalci danes na ključnih pogajanjih

Delo 06.03.2023
Glavni tajnik Sviza Branimir Štrukelj in minister za vzgojo in izobraževanje Darjo Felda sta dejala, da so na dobri poti, a stavkovni dan še ni preklican. Vodstvi ministrstva za vzgojo in izobraževanje in sindikata Sviz sta se dopoldne srečali na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem