Povezane novice

KPK povozil mnenje MJU: Andrej Grah Whatmough med referendumsko kampanjo ni bil v navzkrižju interesov

Nova 24TV 06.03.2023
Novinarska konferenca v. d. generalnega direktorja Radiotelevizije Slovenija (RTVS) Andreja Graha Whatmougha (Vir: STA) Komisija za preprečevanje korupcije je sporočila njihove ugotovitve, da v kampanjah oseb, povezanih z referendumsko kampanjo glede… »

"Ob klicu Zemljiča sem bil še nekoliko naiven"

RTV Slovenija 06.03.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan se je odzval na oceno KPK-ja, da njegovo komuniciranje s predstavnikom zdravniškega sindikata Fides Gregorjem Zemljičem ni bilo v skladu z najvišjimi standardi integritete, z besedami, da je bil naiven… »

KPK Loredanove grožnje zdravniškemu sindikatu s “totalno vojno” in “izčrpavanjem zdravnikov” označil za neprimerne

Nova 24TV 06.03.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan (Foto: STA) Kot je danes sporočila KPK, so zaključili postopek v zvezi z domnevnim izvrševanjem pritiskov Bešiča Loredana na Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides, ki so ga začeli na… »

KPK: Komunikacija je bila neprimerna, minister: Bil sem še nekoliko naiven

24ur 06.03.2023
Novembra naj bi zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan prek telefona grozil podpredsedniku zdravniškega sindikata Fides. Po postopku v zvezi z domnevnim izvrševanjem pritiskov je Komisija za preprečevanje korupcije ministrovo komuniciranje zdaj… »

KPK zaključila postopek, povezan z ministrom za zdravje. To so ugotovitve.

Zurnal24 06.03.2023
Kot je danes sporočila KPK, so zaključili postopek v zvezi z domnevnim izvrševanjem pritiskov Bešiča Loredana na Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides, ki so ga začeli na podlagi prijave novembra 2022. Komuniciranje ministra za… »

Bešič Loredan: Ob klicu Zemljiča sem bil še nekoliko naiven

Dnevnik 06.03.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan se je na oceno Komisije za preprečevanje korupcija (KPK), da njegovo komuniciranje s predstavnikom zdravniškega sindikata Fides Gregorjem Zemljičem ni bilo v skladu z najvišjimi standardi integritete, odzval… »

KPK: Bešič Loredan s predstavniki Fidesa ni primerno komuniciral. Minister: Bil sem naiven.

SiolNET 06.03.2023
KPK pri organizaciji referendumske kampanje pri generalnem direktorju RTVS Andreju Grahu Whatmoughu, predsedniku ter članih programskega in nadzornega sveta ni ugotovila nasprotja interesov. KPK je med drugim ocenila, da komuniciranje ministra za zdravje… »

KPK komuniciranje Bešiča Loredana s predstavniki Fidesa ocenila kot neprimerno

Primorske 06.03.2023
Komuniciranje ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana s predstavniki zdravniškega sindikata Fides ni bilo v skladu z najvišjimi standardi integritete, je ocenila Komisija za preprečevanje korupcije (KPK). Vladi je priporočila, naj natančneje… »

KPK O NEPRIMERNEM KOMUNICIRANJU BEŠIČA LOREDANA: "Funkcionarji se morajo zavedati, da so javne osebe 24 ur na dan"

Regional 06.03.2023
Komuniciranje ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana s predstavniki zdravniškega sindikata Fides ni bilo v skladu z najvišjimi standardi integritete, je ocenila Komisija za preprečevanje korupcije (KPK). Vladi je priporočila, naj natančneje… »

Novice dneva »

Po trčenju v priključek na traktorju umrl 61-letni motorist

RTV Slovenija pred 12 uramiše 5 povezanih

Mesar včeraj v trgovini do smrti zabodel 48-letnika

Zurnal24 pred 17 uramiše 2 povezani

Kaj vse je narobe z evropsko komisijo

Finance.si pred 19 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem