Povezane novice

Z mačeto privihral v gimnazijo in grozil profesorici

Necenzurirano 06.03.2023
Deset pred drugo popoldansko uro je v prostore Klasične gimnazije v Zagrebu pridirjal oborožen mladenič. Policisti so ga okoli 18. ure izsledili in prijeli. Mladenič, ki ni dijak te šole, je v rokah vihtel mačeto. Odvihral je po hodniku in zavil v… »

Zagreb: najstnik, oborožen z mačeto, vdrl v gimnazijo

SiolNET 06.03.2023
V enega od četrtih razredov klasične gimnazije v Zagrebu je vstopil 18-letnik, oborožen z mačeto, in grozil dijakom ter profesorju, poroča Jutarnji.hr. Zagrebška policija je popoldne prejela prijavo, da je neznana oseba, oborožena z mačeto… »

Najstnik na zagrebški gimnaziji grozil z mačeto

Dnevnik 06.03.2023
Na gimnaziji v središču Zagrebu je danes 18-letnik med poukom vdrl v enega od razredov in enemu od dijakov grozil z mačeto. Po incidentu, v katerem ni bil nihče poškodovan, je pobegnil iz šole. Policija ga je že prijela. Ravnateljica gimnazije je… »

INCIDENT NA GIMNAZIJI: 18-letnik med poukom vdrl v razred z mačeto v roki

Regional 06.03.2023
Na gimnaziji v središču Zagrebu je danes 18-letnik med poukom vdrl v enega od razredov in enemu od dijakov grozil z mačeto. Po incidentu, v katerem ni bil nihče poškodovan, je pobegnil iz šole. Policija ga je že prijela, poroča hrvaški portal… »

Oborožen z mačeto vdrl na zagrebško gimnazijo

Zurnal24 06.03.2023
Preplah v Zagrebu. Zagrebška policija je ob 13.48 prejela prijavo, da je neznana oseba, oborožena z nožem, vstopila v prostore Klasične gimnazije v Križanićevi ulici v Zagrebu. Posredovala je policija, poškodovan ni bil nihče. Vse okoliščine… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem