Povezane novice

Felix: Krivde ne nosi le trener ali le igralci, krivdo za slabo formo si delimo vsi

24ur 06.03.2023
Angleški prvoligaš Chelsea se v letošnji sezoni lahko pohvali le z vsoto zapravljenega denarja, s predstavami, ki jih varovanci Grahama Potterja kažejo na zelenici, pa še zdaleč ne. Londončani lahko tako sezono rešijo le z zmago v Ligi prvakov, a… »

Chelsea bo reševal sezono proti razigranim Dortmundčanom

RTV Slovenija 06.03.2023
Na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov bo Chelsea skušal nadomestiti minimalen zaostanek s prve tekme v Dortmundu. Londončani so spomladi v veliki krizi, Borussia pa blesti in ni oddala še niti točke. V zadnjih dveh mesecih se je vse spremenilo… »

Neymar mora na operacijo in bo odsoten od 3 do 4 mesece

Dnevnik 06.03.2023
Brazilski nogometni zvezdnik Neymar mora na operacijo desnega kolena in bo z nogometnih igrišč odsoten od tri do štiri mesece, je v sporočilu za javnost zapisal njegov delodajalec, pariški Saint Germain. Neymar si je kolenske vezi najprej poškodoval… »

Neymar sprejel odločitev kluba, moral bo v Katar

Delo 06.03.2023
Brazilski nogometni zvezdnik Neymar mora na operacijo desnega kolena in bo z nogometnih igrišč odsoten od tri do štiri mesece. Brazilski nogometni zvezdnik Neymar mora na operacijo desnega kolena in bo z nogometnih igrišč odsoten od tri do štiri… »

Neymar že končal sezono, čaka ga operacija gležnja

RTV Slovenija 06.03.2023
Neymar bo moral na operacijo desnega gležnja in bo z zelenic odsoten od tri do štiri mesece. Sezone je zanj že konec. Brazilec si je vezi najprej poškodoval na svetovnem prvenstvu v Katarju, prav v Dohi na kliniki Aspetar pa bo opravil operativni… »

Konec sezone, zvezdnik PSG mora na operacijo

SiolNET 06.03.2023
Zaradi ponavljajočih se težav z gležnjem mora zvezdnik PSG in brazilske reprezentance Neymar na operacijo, kar zanj najverjetneje pomeni konec sezone. Sportal Polom Blažičevih, rekord Mbappeja, PSG se je igral z ognjem, a ... Brazilski napadalec… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem