Povezane novice

Novi dokazi: je Severni tok razstrelila proukrajinska skupina? #vŽivo

SiolNET 07.03.2023
Novi obveščevalni podatki, ki so jih pridobili ameriški uradniki, kažejo, da naj bi lanski napad na plinovod Severni tok izvedla proukrajinska skupina, poroča New York Times. Pregled na novo zbranih obveščevalnih podatkov kaže, da so storilci… »

Ameriški obveščevalni podatki namigujejo na vpletenost proukrajinske skupine v napad na Severni tok

RTV Slovenija 07.03.2023
Glede na nove obveščevalne podatke, ki so jih pridobile ZDA in o katerih poroča ameriški časopis New York Times, bi bila lahko za napad na plinovod Severni tok odgovorna proukrajinska skupina, ki so jo sestavljali ukrajinski ali ruski državljani. Po… »

Ameriški obveščevalci našli krivca za sabotažo na plinovodu Severni tok, Nemci razkrivajo še več

Necenzurirano 07.03.2023
Eksplozije na plinovodih Severni tok 1 in 2 septembra lani so bile sabotaža. Na Zahodu so dolgo prst uperjali v Moskvo, nove ugotovitve ameriških obveščevalcev pa kažejo na storilce iz drugega tabora. Sabotažo na plinovodih, ki so bili zgrajeni za… »

'Za sabotažo plinovodov Severni tok bi lahko stala proukrajinska skupina'

24ur 07.03.2023
Novi obveščevalni podatki ameriških uradnikov predvidevajo, da je lanskoletni napad na plinovoda Severni tok 1 in 2 izvedla proukrajinska skupina. Dokazov o tem, da je bil v sabotažo plinovodov vpleten ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ali… »

Ukrajinske sile so se umaknile na levi breg reke, a mesta ne bodo dali

Necenzurirano 07.03.2023
Ruski vojaki kljub velikim izgubam še naprej dnevno jurišajo na ukrajinski Bahmut. V zadnjih dnevih naj bi že zavzeli vzhodni del mesta, a ukrajinska vojska zagotavlja, da popolnega umika ne bo. Če želijo ruske sile zavzeti Doneck, ki skupaj z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem