Povezane novice

Iz Srbije na Hrvaško prevažali 'večjo količino' radioaktivnega materiala

24ur 07.03.2023
Senzorji na mejnem prehodu Bezdan so v enem izmed osebnih vozil, ki je vstopalo iz Srbije na Hrvaško, zaznali povečano prisotnost radioaktivnih materialov. Šlo naj bi za "večjo količino". Voznika in njegova sopotnika so oblasti pridržale. Vsi trije… »

Incident na hrvaško-srbski meji: prestregli radioaktivni material

SiolNET 07.03.2023
Srbska policija je v soboto na mejnem prehodu s Hrvaško Bezdan pridržala tri hrvaške državljane, ki so v vozilu prevažali radioaktivni material, in sicer del strelovoda. Na nevaren tovor so opozorili senzorji na mejnem prehodu, ti so zaznali večjo… »

Na hrvaško-srbski meji v vozilu odkrili radioaktiven material

Primorske 07.03.2023
Srbska policija je v soboto na mejnem prehodu s Hrvaško Bezdan pridržala tri hrvaške državljane, ki so v vozilu prevažali radioaktiven material, in sicer del strelovoda. Na nevaren tovor so opozorili senzorji na mejnem prehodu, ki so zaznali večjo… »

Hrvaški državljani v vozilu prevažali radioaktivni material

RTV Slovenija 07.03.2023
Srbska policija je na mejnem prehodu Bezdan s Hrvaško pridržala tri hrvaške državljane, ki so v vozilu prevažali radioaktivni material. Šlo je za del strelovoda. Na nevarni tovor so opozorili senzorji na mejnem prehodu, ki so zaznali večjo… »

V vozilu prevažali radioaktivni material, zabeležili so visoko raven sevanja

Delo 07.03.2023
Srbski organi so za tri hrvaške državljane, ki so prevažali nevaren tovor, odredili pripor. Srbska policija je v soboto na mejnem prehodu s Hrvaško Bezdan pridržala tri hrvaške državljane, ki so v vozilu prevažali radioaktivni material, in sicer… »

PRIŽGALI SO SE VSI ALARMI: Na mejnem prehodu senzorji opozorili na nevaren tovor v vozilu

Regional 07.03.2023
Srbska policija je v soboto na mejnem prehodu s Hrvaško Bezdan pridržala tri hrvaške državljane, ki so v vozilu prevažali radioaktiven material, in sicer del strelovoda. Na nevaren tovor so opozorili senzorji na mejnem prehodu, ki so zaznali večjo… »

Alarm: Na mejnem prehodu ustavili avtomobil z radioaktivnimi snovmi

Zurnal24 07.03.2023
Uslužbenci srbskega inštituta za jedrske raziskave so potrdili, da so bile v avtomobilu radioaktivne snovi, sicer so v obmejnem pasu zaznali resno sevanje. Prijeli voznika in dva sopotnika, državljana Hrvaške. Na hrvaško-srbski meji so v soboto… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem