Povezane novice

Kričal na pomoč, nato je odjeknila eksplozija

Zurnal24 07.03.2023
V bližini Rima je prišlo do trčenja dveh vojaških letal. Oba pilota sta v nesreči umrla. Severno od Rima se je zgodila letalska nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve vojaški letali. Na območju so namreč potekale vojaške vaje. Štiri letala… »

VIDEO: Pri Rimu trčili dve vojaški letali, oba pilota mrtva

Necenzurirano 07.03.2023
Eno je stmoglavilo na travnik na območju letalske baze Guidonia, drugo pa na parkiran avtomobil na ulici. Vojaški letali sta trčili danes nad občino Guidonia Montecelio, približno 35 kilometrov severovzhodno od Rima; eno je stmoglavilo na travnik na… »

Blizu Rima trčili italijanski vojaški letali, umrla oba pilota

24ur 07.03.2023
V bližini Rima sta okoli poldneva trčili italijanski vojaški letali. Eno je po trku strmoglavilo na polje, drugo pa na ulico v mestecu Guidonia. Oba pilota sta v nesreči umrla. Nesreča se je zgodila danes malo pred 12. uro. Po poročanju… »

PRI RIMU TRČILI VOJAŠKI LETALI: In se zrušili na mestne ulice (FOTO, VIDEO)

Regional 07.03.2023
Blizu Rima sta danes okoli poldneva trčili vojaški letali. Kot poročajo italijanski mediji, je šlo za italijanski vojaški letali Siai, ki sta trčili na nebu nad mestom Guidonia nedaleč od Rima. Nato pa pa sta padli na mestne ulice. #Italy #italien… »

Nad Rimom trčili vojaški letali, pilota v nesreči umrla #video

SiolNET 07.03.2023
V bližini Rima se je zgodila letalska nesreča, v kateri sta umrla pilota italijanskega vojaškega letalstva, poroča la Repubblica. Ob tragičnem dogodku se je oglasila italijanska premierka Giorgia Meloni in izrazila sožalje svojcem. #Italy #italien… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem