Povezane novice

Smeji se Tratniku in Vingegaardu, a je tudi Pogačar dobro omejil zaostanek

SiolNET 07.03.2023
Tretjo etapo dirke Pariz–Nica, ekipni kronometer, je dobila favorizirana Jumbo-Visma. Jonas Vingegaard je tako dobil prvo soočenje s Tadejem Pogačarjem (vsaj na daljavo). S silovitim samostojnim ciljnim šprintom je slovenski as po novih pravilih… »

Tratnik poskrbel za etapno zmago

Primorske 07.03.2023
PARIZ > Moštveni kronometer je po pričakovanjih premešal vrstni red v skupnem seštevku kolesarske klasike Pariz-Nica. Tretja etapa enotedenske dirke svetovne serije je pripadla favorizirani ekipi Jumbo Visma, pri kateri je na 32,2 kilometra dolgi… »

Zelo zadovoljni Pogačar po ekipnem kronometru 11 sekund za Vingegaardom

RTV Slovenija 07.03.2023
Na tretji etapi dirke Pariz-Nica so vozili ekipni kronometer s spremenjenimi pravili. Upošteval se je namreč čas prvega v cilju, kar je prineslo "izstrelitev" kapetanov v zaključku 32-km ravninskega kronometra ob reki Loari. Zmagal je favorit Jumbo… »

Slavje Jana Tratnika, Jumbo-Visma zadala boleč udarec Pogačarju

Zurnal24 07.03.2023
Jumbo-Vismi in Janu Tratniku ekipni kronometer, skupno vodstvo Magnusu Cortu Nielsenu. Nizozemska ekipa Jumbo-Visma je zmagovalka 32,2 km dolgega pretežno ravninskega ekipnega kronometra na kolesarski dirki Pariz-Nica v kraju Dampierre-en-Burly. Ekipa… »

Tratnik kot lokomotiva, Pogačar rešil dirko

Delo 07.03.2023
Jumbo Visma je v ekipni vožnji na čas pokazala izjemno moč. Slovenski zvezdnik z ekipo UAE dobro omejil izgube. V nadaljevanju preberite: Tretja etapa dirke Pariz–Nica pozornosti kolesarske javnosti ni pritegnila le, ker se za končno zmago borita… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem