Povezane novice

Golob: Interpelacija vlade je norčevanje iz težav ljudi #video

SiolNET 07.03.2023
Predsednik vlade Robert Golob se je udeležil seje strateškega sveta za prehrano. Kot je povedal po seji, so sprejeli sklep, da se imenuje posebna recenzijska skupina, ki bo nadzirala smernice in vključila trende zdrave prehrane v šolske institucije. V… »

NOV NAČIN PREHRANJEVANJA V ŠOLAH ŽE Z NOVIM ŠOLSKIM LETOM: Ekovrtnarjenje in centralne regionalne kuhinje

Regional 07.03.2023
Strateški svet za prehrano je danes obravnaval prehrano otrok in mladostnikov v vzgojno-izobraževalnih ustanovah in nove smernice za prehranjevanje v vzgojno-izobraževalnih zavodih, ki naj bi v veljavo stopile v prihodnjem šolskem letu. Ideje so šle… »

V igri ideja centraliziranega naročanja hrane za šole in vrtce

Delo 07.03.2023
Skupina znotraj strateškega sveta za prehrano bo pripravila recenzijo smernic. Strateški svet za prehrano je na današnji seji razpravljal o novih smernicah za zdravo prehranjevanje otrok in mladostnikov v šolah in vrtcih. Razprave se je udeležil… »

Strateški svet bi smernicam za prehrano v šolah priključil "najbolj napredne trende zdrave prehrane"

RTV Slovenija 07.03.2023
Strateški svet za prehrano je obravnaval prehrano otrok in mladostnikov v šolah, predvsem v smeri sistemskega uvajanja ekovrtnarjenja v šole in vzpostavljanja centralnih regionalnih kuhinj. Premier Robert Golob je v izjavi za medije po seji sveta… »

Golob prepričan, da zdrava hrana v šolstvu ni nujno dražja

Necenzurirano 07.03.2023
»Danes smo imeli na sporedu izjemno pomembno tematiko. To je zdrava prehrana v šolskih institucijah,« so bile uvodne besede premierja Roberta Goloba po seji strateškega sveta za prehrano. »Na tej točki gradimo zdravje naroda,« je nadaljeval Golob… »

Z naslednjim šolskim letom velike spremembe pri šolski prehrani

Zurnal24 07.03.2023
Razmišljajo tudi o ustanovitvi regionalnih šolskih kuhinj, ki bi nato distribuirale hrano v bližnje šolske kuhinje. Strateški svet za prehrano, ki je razburil mnoge zagovornike mesne prehrane, se je danes sestal na 4. seji. Udeležil se je je tudi… »

To so dosedanji dosežki Golobovega sveta za prehrano

Zurnal24 07.03.2023
Strateški svet doslej oblikoval dve strokovni skupini, ki se ukvarjata s specifičnimi prehranskimi področji. Strateški svet za prehrano, ki je razburil mnoge zagovornike mesne prehrane, se bo sestal na 4. seji, ki se je bo udeležil tudi predsednik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem