Povezane novice

GZS nagradil pet gospodarstvenikov; premier Golob napovedal največji investicijski cikel v zgodovini

RTV Slovenija 07.03.2023
Gospodarska zbornica Slovenije je podelila nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za 2022. Prejeli so jih direktorji družb ZZI Igor Zorko, Q Techna Andrej Lešnjak, GIC Gradnje Ivan Cajzek, KO-SI Primož Mlačnik in L-Tek Radko Luzar… »

Nagrade GZS: Tudi letos pet nagrajencev za izjemne gospodarske dosežke

Dnevnik 07.03.2023
V Cankarjevem domu v Ljubljani so v torek že 55. po vrsti podelili nagrade Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke v letu 2022. Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je v torek podelila nagrade petim vidnim… »

'Slovenija se podaja v največji investicijski cikel v svoji zgodovini'

24ur 07.03.2023
Gospodarska zbornica Slovenije je podelila nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za 2022. Prejmejo jih direktorji družb ZZI Igor Zorko, Q Techna Andrej Lešnjak, GIC Gradnje Ivan Cajzek, KO-SI Primož Mlačnik in L-Tek Radko Luzar… »

Golob napovedal največji investicijski cikel v zgodovini Slovenije

SiolNET 07.03.2023
Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je podelila nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2022. Prejmejo jih direktor družbe ZZI Igor Zorko, direktor Q Techne Andrej Lešnjak, direktor družbe GIC Gradnje Ivan Cajzek, direktor… »

GZS podelila nagrade za uspešno vodenje podjetij

Delo 07.03.2023
Gospodarske oskarje so prejeli Andrej Lešnjak, Radko Luzar, Primož Mlačnik, Igor Zorko in Ivan Cajzek. Gospodarska zbornica Slovenije je včeraj podelila nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Priznanja za večletno uspešno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem