Povezane novice

Vrag je vzel šalo, Ante Šimundža bi lahko izgubil službo

SiolNET 07.03.2023
Slovenski nogometni trener Ante Šimundža bi lahko v kratkem ostal brez službe v Bolgariji. Lani je popeljal Ludogorec do naslova prvaka in nadaljeval neverjeten niz kluba iz Razgrada, ki je postal bolgarski prvak 11. zapored, v tej sezoni pa ni tako… »

Šimundža pristal na cesti, ali bo res prevzel tega slovenskega velikana?

Zurnal24 07.03.2023
Šimundža ni več trener Ludogorca iz Razgrada. Slovenski nogometni strokovnjak Ante Šimundža ni več trener bolgarskega prvoligaša Ludogorca. Kot so potrdili v klubu, ga je vodstvo razrešilo z mesta trenerja. Slovenec je bil v zadnjem obdobju vse… »

Šimundža po slovesu od Evrope in nepričakovanem porazu zapušča Ludogorec

RTV Slovenija 07.03.2023
Ante Šimundža ni več trener Ludogorca. Kot so potrdili v bolgarskem prvoligašu, ga je vodstvo kluba odpustilo s tega položaja. V zadnjem obdobju je bil vse bližje slovesu, odločitev pa je padla po porazu na nedeljski domači tekmi proti Pirinu… »

Šimundža nič več trener Ludogorca

SiolNET 07.03.2023
Slovenski nogometni strokovnjak Ante Šimundža ni več trener bolgarskega prvoligaša Ludogorca. Kot so potrdili v klubu, ga je vodstvo razrešilo z mesta trenerja. Odločitev je padla po porazu na nedeljski domači tekmi proti Pirinu (0:1). Sportal Tri… »

Ludogorec je odpustil Anteja Šimundžo

24ur 07.03.2023
Slovenski nogometni strokovnjak Ante Šimundža ni več trener bolgarskega prvoligaša Ludogorca. Kot so potrdili v klubu, ga je vodstvo razrešilo z mesta trenerja. Slovenec je bil v zadnjem obdobju vse bližje slovesu, odločitev pa je padla po porazu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem