Povezane novice

Konec upanja Cedevite Olimpije za evropsko napredovanje

SiolNET 08.03.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so na tekmi 15. kroga rednega dela EuroCupa izgubili z Lietkabelisom (87:94) in ostali brez možnosti za napredovanje. Evropska sezona se bo tako za Ljubljančane končala po rednem delu, v katerem jih čakajo še tri tekme… »

Lietkabelis pokopal še zadnje upe Cedevite Olimpije

Delo 08.03.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 15. kolu evropskega pokala doma izgubili z Lietkabelisom (87:94) in ostali tudi brez teoretičnih možnosti za napredovanje. Košarkarji Cedevite Olimpije so po enomesečnem premoru nadaljevali tekmovanje v evropskem… »

Tri kroge pred koncem že zapečatena evropska usoda Cedevite Olimpije

RTV Slovenija 08.03.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so tri tekme pred koncem rednega dela dokončno ostali brez možnosti za preboj v končnico Evropskega pokala. V 15. krogu je bil v Stožicah Lietkabelis boljši s 94:87. Že nekaj časa je zmaje le teorija ohranjala v igri… »

Nova evropska zaušnica bledi Olimpiji

Dnevnik 08.03.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 15. krogu evropskega pokala doživeli že 12. poraz in tako izgubili tudi teoretične možnosti za napredovanje v drugi del. V Stožicah je bil boljši Lietkabelis. Košarkarji Cedevite Olimpije v evropskem pokalu niso… »

Golemac želi videti, kaj bi lahko bilo; Bečirović odhaja v Grčijo

Dnevnik 08.03.2023
Košarkarje Cedevite Olimpije danes ob 20. uri čaka tekma 15. kroga evropskega pokala, v katerem so izgubili praktično že vse možnosti za napredovanje. V Stožicah bo tekmec Lietkabelis. Po zaključnih pokalnih tekmovanjih in reprezentančnem premoru… »

Upanje še tli

SiolNET 08.03.2023
Po točno enomesečnem premoru se na evropski parket vračajo košarkarji Cedevite Olimpije, ki jih v 15. krogu EuroCupa danes na domačih tleh čaka srečanje z Lietkabelisom. Zasedba Jurice Golemca še naprej ohranja zares le še teoretične možnosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem