Povezane novice

Je Prigožin napovedal konec svojih plačancev? "Zadnji korak Wagnerja." #vŽivo

SiolNET 08.03.2023
Nemški preiskovalci, ki raziskujejo okoliščine eksplozij na plinovodih Severni tok 1 in 2, so januarja pregledali jahto, na kateri so odkrili sledi razstreliva in je domnevno prevažala razstrelivo, uporabljeno v incidentu. Jahto naj bi najelo podjetje… »

Stoltenberg: Bahmut bi lahko v prihodnjih dneh padel v roke ruskih sil

RTV Slovenija 08.03.2023
Ruska skupina plačancev Wagner je sporočila, da je zavzela vzhodni del Bahmuta, mesta na vzhodu Ukrajine, za katero že mesece potekajo srditi spopadi. Generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg pravi, da bi Rusi Bahmut lahko zavzeli že v prihodnjih… »

Šarec: Nabava streliva za Ukrajino mora biti hitra in učinkovita

SiolNET 08.03.2023
Obrambni minister Marjan Šarec je na današnjem neformalnem zasedanju ministrov za obrambo članic Evropske unije v Stockholmu podprl prizadevanja EU za skupne nabave streliva za Ukrajino. Pri tem je poudaril pomen hitrosti in učinkovitosti. Ob robu se… »

Stoltenberg: Bahmut bi lahko v naslednjih dneh padel v ruske roke

24ur 08.03.2023
Ruska najemniška skupina Wagner je sporočila, da je zavzela vzhodni del Bahmuta, česar pa ukrajinska stran ni potrdila. Če ruske trditve držijo, bi zdaj reka, ki teče skozi mesto, branilcem lahko služila kot naravna ovira, ki bi otežila nadaljnje… »

Stoltenberg: Bahmut bi lahko v prihodnjih dneh padel v roke ruskih sil

Primorske 08.03.2023
Ukrajinsko mesto Bahmut bi lahko v prihodnjih dneh padlo v roke ruskih sil, je danes ob robu neformalnega zasedanja ministrov za obrambo EU v Stockholmu dejal generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg. Ob tem je dodal, da padec mesta ne bi pomenil… »

Ukrajina / »Potrebujemo milijon izstrelkov«

Mladina 08.03.2023
Ukrajina potrebuje milijon topniških izstrelkov kalibra 155 milimetrov, je pred neformalnim zasedanjem ministrov za obrambo EU v Stockholmu dejal ukrajinski obrambni minister Oleksij Reznikov. Ukrajina potrebuje milijon topniških izstrelkov kalibra 155… »

Skupina Wagner naj bi zavzela vzhodni del Bahmuta

Primorske 08.03.2023
Ruska najemniška skupina Wagner je danes sporočila, da je zavzela vzhodni del Bahmuta. "Enote skupine Wagner so zavzele celotni vzhodni del Bahmuta, vse vzhodno od reke Bahmutke," je po poročanju tujih tiskovnih agencij izjavil vodja te skupine… »

Skupina Wagner domnevno zavzela vzhodni del Bahmuta

Delo 08.03.2023
Ukrajinska stran za zdaj tega ni potrdila oziroma ni poročala o umiku z območja. Informacij tudi ni mogoče neodvisno preveriti. Ruska najemniška skupina Wagner je danes sporočila, da je zavzela vzhodni del Bahmuta. »Enote skupine Wagner so zavzele… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem