Povezane novice

Pogačar na ciljnem klancu strl vse tekmece, Vingegaard precej zaostal

RTV Slovenija 08.03.2023
Tadej Pogačar je na ciljnem vzponu 4. etape dirke Pariz–Nica kar za 43 sekund premagal Jonasa Vingegaarda in po izjemni predstavi oblekel rumeno majico vodilnega na tej prestižni enotedenski dirki. 164,7 km dolga preizkušnja v občasno deževnem… »

Prva runda Pogačarju

Primorske 08.03.2023
Po videnem bo težko kdo ustavil Tadeja Pogačarja (v ospredju) na poti do končne zmage na krajši etapni dirki svetovne serije Pariz-Nica. PARIZ > Zdi se, da se ponavlja lanski scenarij z druge enotedenske pomladne klasike od Tirenskega do Jadranskega… »

Jumbu Vismi načrt ni uspel, sprint dobil Jasper Philipsen

RTV Slovenija 08.03.2023
Po precej ravninski tretji etapi dirke od Tirenskega do Jadranskega morja je odločal sprint glavnine. Najmočnejši je bil Jasper Philipsen (Alpecin Deceuninck), ki mu je v zadnjih metrih zelo pomagal Mathieu van der Poel. Jumbo Visma je na etapi od… »

Pogačarju etapna zmaga, Roglič na varnem v glavnini

Delo 08.03.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec četrte etape na dirki Pariz–Nica. Na ciljnem vzponu je Tadej Pogačar ugnal Francoza Davida Gauduja (Groupama FDJ) in Švicarja Gina Mädra (Bahrain Victorious) ter prevzel rumeno… »

Belgijcu ciljni šprint in prva letošnja zmaga, Roglič varno v glavnini

SiolNET 08.03.2023
Zmagovalec 3. etape Dirke od Tirenskega do Jadranskega morja med krajema Follonica in Foligno je Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck), ki je bil najmočnejši v ciljnem šprintu. Belgijec slavi prvo letošnjo zmago. Drugi je bil Phil Bauhaus (Bahrain… »

Tadej Pogačar z etapno zmago prevzel vodstvo na dirki!

SiolNET 08.03.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec 4. etape kolesarske dirke Pariz-Nica poteka 4. etapa, na kateri so morali kolesarji oddelati 164,7 kilometra in 2.470 višinskih metrov od kraja Saint-Amand-Montrond do smučarskega… »

#video: Pogačar z etapno zmago prevzel tudi vodstvo na dirki Pariz–Nica

Dnevnik 08.03.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec četrte etape na dirki Pariz–Nica. Na ciljnem vzponu je ugnal Francoza Davida Gauduja (Groupama-FDJ) in Švicarja Gina Mädra (Bahrain-Victorious) ter prevzel rumeno majico… »

Pogačar s prvim skokom odpihnil Vingegaarda

Delo 08.03.2023
Slovenski zvezdnik v velikem slogu slavil zmago v 4. etapi dirke Pariz–Nica in oblekel rumeno majico. Tadej Pogačar (UAE) je ta čas nesporna številka ena svetovnega kolesarstva. To je sporočilo 4. etape dirke Pariz–Nica, na kateri sta se prvič… »

Tretja etapa Philipsenu, Roglič varno v glavnini

Dnevnik 08.03.2023
Belgijec Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck) je zmagovalec tretje etape na kolesarski dirki od Tirenskega do Jadranskega morja. V ciljnem sprintu je ugnal Nemca Phila Bauhausa (Bahrain-Victorious) in Eritrejca Biniama Girmaya (Intermarche-Circus-Wanty)… »

Novice dneva »

V nesreči umrl 27-letni motorist

RTV Slovenija pred tremi uramiše 5 povezanih

Evenepoel ubranil naslov prvaka; Roglič 12.

RTV Slovenija pred 7 uramiše 3 povezane

»Jaz sem nad teboj, torej te lahko pohodim«

Mladina pred 6 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem