Povezane novice

Hrvaška Istra: Začetek rušenja črnih gradenj

Dnevnik 08.03.2023
V sredo je v spremstvu policije in državnega inšpektorata v predelu Štanjera v Rovinju bager porušil prvo nelegalno zgrajeno hišo, ki se je znašla na seznamu črnograditeljev v hrvaški Istri. Zrušena črna gradnja je bila last hrvaške… »

V hrvaški Istri začeli rušiti črne gradnje

RTV Slovenija 08.03.2023
V hrvaški Istri so začeli rušiti nezakonito zgrajene objekte. Kot je napovedal glavni državni inšpektor Andrija Mikulić, jih bodo za začetek porušili 14, tri v Umagu, pet v Rovinju in šest v Ližnjanu, nekatere pa so začeli odstranjevati že… »

V HRVAŠKI ISTRI ZAČELI RUŠITI NEZAKONITE GRADNJE: Vseh naj bi bilo okoli 50.000 (VIDEO)

Regional 08.03.2023
V hrvaški Istri so danes začeli rušiti nezakonito zgrajene objekte. Glavni državni inšpektor Andrija Mikulić je že prej napovedal, da jih bodo za začetek porušili 14, tri v Umagu, pet v Rovinju in šest v Ližnjanu, danes pa je sporočil, da so… »

Rušenje črnih gradenj v hrvaški Istri. Za začetek jih bodo odstranili 14

24ur 08.03.2023
V hrvaški Istri so začeli rušiti nezakonito zgrajene objekte. Kot je dejal glavni državni inšpektor Andrija Mikulić, jih bodo za začetek porušili 14, in sicer tri v Umagu, pet v Rovinju in šest v Ližnjanu. Danes zjutraj se je v Rovinju začelo… »

V hrvaški Istri začeli rušiti nezakonite gradnje

Primorske 08.03.2023
V hrvaški Istri so danes začeli rušiti nezakonito zgrajene objekte, poroča portal puljskega časnika Glas Istre. Glavni državni inšpektor Andrija Mikulić je že prej napovedal, da jih bodo za začetek porušili 14, tri v Umagu, pet v Rovinju in… »

V Istri rušijo vikende, prvi že padel

Zurnal24 08.03.2023
Porušili so prvega, podobna usoda čaka še nekaj objektov. Danes so na Štanjeri blizu Rovinja odstranili prvega od štirinajstih nelegalnih objektov v tem območju Hrvaške, ki so predvideni za rušenje. Šlo je za hišico v lasti ženske iz Pakraca… »

Začelo se je: v hrvaški Istri rušijo nezakonite gradnje

SiolNET 08.03.2023
V hrvaški Istri so danes začeli rušiti nezakonito zgrajene objekte, poroča portal puljskega časnika Glas Istre. Glavni državni inšpektor Andrija Mikulić je že prej napovedal, da jih bodo za začetek porušili 14, tri v Umagu, pet v Rovinju in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem