Povezane novice

Slovenija v Stožicah z Nemčijo, Veliko Britanijo in Francijo

RTV Slovenija 08.03.2023
Slovenska ženska košarkarska reprezentanca bo na domačem evropskem prvenstvu med 15. in 25. junijem igrala v predtekmovalni skupini C z Nemčijo, Veliko Britanijo in Francijo, je določil žreb skupin na Brdu pri Kranju. 19. reprezentanca sveta… »

Slovenke 99 dni pred začetkom domačega spektakla dobile tekmice

SiolNET 08.03.2023
Slovenska ženska košarkarska reprezentanca je izvedela tekmice skupinskega dela evropskega prvenstva, ki ga bo junija gostila skupaj z Izraelkami. Slovenke v skupini C čakajo aktualne podprvakinje Francozinje, ki so na zadnjih petih EP vselej osvojile… »

Slovenke pristale v skupini s Francijo, Nemčijo in Veliko Britanijo

Delo 08.03.2023
Žreb skupinskega dela košarkarskega evropskega prvenstva za ženske, ki bo letos potekalo tudi v Sloveniji, je našim košarkaricam namenil skupino C. Slovenska ženska košarkarska reprezentanca bo na evropskem prvenstvu junija v Ljubljani igrala v… »

Slovenija še naprej sedma na svetu

24ur 08.03.2023
Slovenska moška košarkarska reprezentanca je zadržala sedmo mesto na jakostni lestvici Mednarodne košarkarske zveze FIBA. Od 18. novembra lani v najboljših 10 ni nobenih sprememb, na vrhu je Španija (758,3 točke) pred ZDA (757,2), Avstralijo… »

Evropsko prvenstvo za ženske: Za odmeven rezultat bo treba premagati najboljše

Dnevnik 08.03.2023
Pred današnjim žrebom skupin za žensko evropsko prvenstvo v košarki, ki bo med 15. in 25. junijem v Sloveniji (Ljubljana) in Izraelu (Tel Aviv), si slovenske reprezentantke želijo lahkih nasprotnic. Evropsko košarkarsko prvenstvo za ženske v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem