Povezane novice

Osumljena negovalka kameri obrnila v strop, potem pa ...

Primorske 09.03.2023
Negovalko iz Izole, ki so jo koprski policisti nedavno tožilstvu ovadili zaradi suma osmih tatvin in nasilništva, čaka še sojenje zaradi domnevnih kaznivih dejanj, ki naj bi jih storila v letih 2020 in 2021. Govorili smo tudi s hčerko zakoncev, ki je… »

Poklukar bo odredil notranjo revizijo izbire ponudnika za odstranjevanje ograje na meji

Primorske 09.03.2023
Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je na današnji seji komisije za nadzor javnih financ napovedal, da bo še danes odredil notranjo revizijo postopka izbire ponudnika za odstranjevanje ograje na meji s Hrvaško. K temu so ministrstvo pozvali… »

Zvenenje v ušesih, ki preglasi misli

Primorske 09.03.2023
S fantomskim šumom, ki ga oseba med drugim lahko zaznava kot šumenje, piskanje, brenčanje ali zvenenje v ušesih, se po nekaterih ocenah spoprijema med pet in 30 odstotkov vseh odraslih, pri glasbenikih je ta številka bržkone precej večja. SLOVENIJA… »

Koper je moral, Tabor pa ne

Primorske 09.03.2023
Od treh primorskih klubov v osmini finala slovenskega nogometnega pokala bosta v četrtfinalu igrala dva, Koper in Primorje, medtem ko je Tabor nekoliko presenetljivo izpadel proti vodilni ekipi druge lige, Rogaški. SEŽANA, KOPER > Če pogledamo v… »

Kanalizacija končno tudi v Planini

Primorske 09.03.2023
Postojnska občina bo prihodnji teden objavila razpis za izbor izvajalca za izgradnjo kanalizacijskega sistema v Planini, ki bo dobila tudi svojo čistilno napravo. Ker gre za finančno zajeten projekt, bo njegova izvedba potekala predvidoma tri leta… »

Podelili 23 priznanj civilne zaščite

Primorske 09.03.2023
Na svečanosti v Tolminu so nedavno podelili 23 priznanj civilne zaščite, skupaj z nagrajenci z osrednje državne svečanosti pa jih je na severno Primorsko romalo kar 36. V Tolminu so podelili en zlati, pet srebrnih in 17 bronastih znakov. TOLMIN >… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem