Povezane novice

Predori na drugem tiru razkrivajo, kaj se dogaja v drobovju krasa

Primorske 09.03.2023
V predorih na trasi drugega tira so krasoslovci z Inštituta za raziskovanje krasa ZRC SAZU do zdaj popisali 34 jam. Ko jih gradbeni delavci obvestijo, da so naleteli na odprtino, morajo takoj na teren. Delajo hitro, saj gradnja ne more dolgo stati… »

Takoj bodo morali dati v višjo prestavo

Primorske 09.03.2023
Nogometaše Adrie že na začetku spomladanskega dela sezone čaka pravi test drugoligaških ambicij. Sobotni derbi 15. kroga tretje SNL zahod na igrišču Pri Štantu, kjer bodo gostili Šenčur, napoveduje zanimiv boj za napredovanje. MIREN > Mirenci v… »

Sodobna šola jih je tako navdušila, da z veseljem obiskujejo pouk

Primorske 09.03.2023
Veseli obrazi otrok, zadovoljne učiteljice in drugi zaposleni. Brezskrbni živžav na hodnikih, v jedilnici in zunanjih atrijih. Svetli, prijetni in sodobno opremljeni prostori. Vonj po svežini lesa. Takšni so bili prvi vtisi, ko smo v torek obiskali… »

Novo vodstvo načrtuje, da bo Pecivo zaživelo tako, kot je živelo včasih

Primorske 09.03.2023
Prva slaščičarna v mestu, kasneje kavarna in restavracija Pecivo na Delpinovi ulici ima novega lastnika. Lokal ostaja, uveljavljeno ime tudi, v načrtih pa je podvojitev števila zaposlenih, podaljšanje urnika tudi na popoldanski čas in manjša… »

Z rastlinami nad nasilje v družini

Primorske 09.03.2023
Primorski študentski klubi so tradicionalno zelo dejavni na področju dobrodelnosti. To so znova dokazali v Klubu izolskih študentov in dijakov (KIŠD), kjer so v duhu dneva žena pripravili dobrodelno licitacijo sobnih rastlin, katere izkupiček bodo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem